ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνάντηση ενημέρωσης αντιπροσωπείας του Δήμου Μαραθώνος με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Featured

Συνάντηση ενημέρωσης αντιπροσωπείας του Δήμου Μαραθώνος με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συνάντηση ενημέρωσης αντιπροσωπείας του Δήμου Μαραθώνος με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι κίνδυνοι του #Διαδικτύου ήταν το αντικείμενο της πολύ ενδιαφέρουσας και κατατοπιστικής συζήτησης που είχε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, σήμερα το πρωί στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τον Ταξίαρχο κ. Βασίλη Παπακώστα, προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου μας, κ. Μαρία Σπανού και το τακτικό μέλος της Δ.Ε.ΙΣ και άμισθο σύμβουλο σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Άρη Μωραΐτη, ενημερώθηκαν από τον κ. Παπακώστα για τις πολυεπίπεδες διαστάσεις που παρουσιάζει το ζήτημα της κυβερνοασφάλειας, αλλά και για τις διαθέσιμες λύσεις και τις καλύτερες πρακτικές για τους χρήστες, προκειμένου να αξιοποιούν χωρίς κινδύνους τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στην εποχή μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την οποία ο Δήμος προσβλέπει σε περαιτέρω συνέργειες με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας πάνω σ’ ένα ζήτημα που, μέρα με τη μέρα, γίνεται ολοένα και πιο κρίσιμο και αφορά όλους: από τα μικρά παιδιά έως, ίσως και περισσότερο ακόμη, τις προχωρημένες ηλικίες, που αντιμετωπίζουν επιπλέον προκλήσεις στην ψηφιακή εποχή μας.