ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα της 27ης Ολυμπιάδας "Σίδνεϋ 2000" για μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα της 27ης Ολυμπιάδας "Σίδνεϋ 2000" για μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο πλαίσιο της 4ης Ολυμπιακής Εβδομάδας 22-26 Απριλίου διοργάνωσε διήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Σήμερα 26 Απριλίου αμέσως μετά την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην αφετηρία του Μαραθωνίου, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κος Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα της 27ης Ολυμπιάδας "Σίδνεϋ 2000" για μόνιμη έκθεση στο Μουσείο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κο Σταύρο Ποτουρίδη, συλλέκτη Ολυμπιακών ενθυμημάτων για αυτήν την εξαιρετική του προσφορά από την προσωπική συλλογή του.

Από την πλευρά του ο κος Ποτουρίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να εμπλουτίσει την ολυμπιακή έκθεση του Μουσείου και με άλλα μοναδικά εκθέματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μαθητών του Γυμνασίου Μαραθώνα. Οι μαθητές πριν την εκδήλωση συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δράσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Εβδομάδας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κος Βασίλης Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Βίκυ Καβαλάρη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Τάσος Χρυσίνας, ο Κοινοτικός σύμβουλος κος Ματθαίος Καραμολέγκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Ζυγούρη, ο Πρωταθλητής Τοξοβολίας κος Βασίλης Μέξης και μέλη από το ΔΣ του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ.

Ο Αντιδήμαρχος κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης έκλεισε το διήμερο των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Μουσείο, ευχαριστώντας τον σύλλογο καθηγητών του Γυμνασίου και όλους τους συμμετέχοντες των δράσεων .