ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνεχίζονται καταγγελίες για την Πολεοδομία του δήμου Μαραθώνα. Διευρείνετε ο φάκελος για τον εισαγγελέα

Συνεχίζονται καταγγελίες για την Πολεοδομία του δήμου Μαραθώνα. Διευρείνετε ο φάκελος για τον εισαγγελέα

Συνεχίζονται να έρχονται οι καταγγελείες για την πολεοδομία του δήμου Μαραθώνα, που είναι εγκατεσταμένη στο Γραμματικό  και μάλιστα οι τελευταίες συγκλονίζουν.

Δυστυχώς στο δήμο Μαραθώνα περι άλλων τιρβάζουν και δεν κοιτούν τι γίνεται στην πολεοδομία.

1η περίπτωση: Κατεδάφιση λυόμενου με άδεια.

Επαγγελματίας και δημότης του δήμου Μαραθώνα, παιδεύεται πάνω από 8 μήνες για να κατεδαφίσει ένα λυόμενο το οποίο έχει άδεια.

Από τον προηγούμενο Οκτώβριο που ξεκίνησε ο γολγοθάς του συγκεκριμένου δημότη, η πολεοδομία του ζητάει συνεχώς έγγραφα τα οποία και τους τα προσκομίζει, αλλά πάντα βρίσκουν μία πρόβαση ότι χρειάζονται και άλλα.

Μάλιστα το τελευταίο έγγραφο που του ζητήσανε ήταν της αρχαιολογίας, ενώ δεν πρόκειται να γίνει εσκαφή παρά μόνο κατεδάφιση.

Ο συγκεκριμένος κύριος ήδη έχει  αγανακτήσειμε τη στάση και τη συμπεριφορά συγκεκριμένου κυρίου στην πολεοδομία.

Το τελευταίο ραντεβού θα γίνει την επόμενη εβδομάδα που και πάλι μάλλον δεν θα βγάλει άκρη ο συγκεκριμένος κύριος, παρά μόνο θα συνεχιστεί την ταλαιπωρία του.

2η περίπτωση: Καταγγελίες για την 5η γειτονιά της Νέας Μάκρης.

Σοβαρές καταγγελίες για παραλήψεις αλλά και για μη τακτοποίηση ακινήτων, από την 5η πέμπτη πολεοδομική γειτονιά της Νέας Μάκρης μας έχουν γίνει.

Οι καταγγελίες είναι με στοιχεία και με έγγραφα και πραγματικά, όταν θα φτάσουν στα χέρια του εισαγγελέα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. 

Ο δήμαρχος κ.  Στέργιος Τσίρκας γνωρίζει το θέμα και δεν κάνει τίποτα και δεν επεμβαίνει για να μηνταλαιπωρούνται οι δημότες.

 Γιατί  κ. Τσίρκα  δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δεν διαρευνάτε το θέμα εσείς πριν φτάσει στον εισαγγελέα;

Ξεχνάτε κ. Τσίρκα ότι εσείς είστε ο τελευταίος που υπογράφει τις άδειες και σίγουρα θα σας καλέσει ο εισαγγελέας;

Οι καταγγελίες σας μπορεί να έρχονται επώνυμα και ανώνυμα στο e-mail του site που είναι Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίζεται...