ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ποιοι και γιατί έχουν καταγγείλει το δήμαρχο  Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Featured

Ποιοι και γιατί έχουν καταγγείλει το δήμαρχο Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες που μας έρχονται για την πολεοδομία του δήμου Μαραθώνα.

Καθημερινά δημότες μας παίρνουν τηλέφωνο και μας καταγγέλουν διάφορα περιστατικά τα οποία θα έχουν πολύ ενδιαφέρον για τον εισαγγελέα. 

Τελευταία καταγγελία που μας έγινε είναι από μηχανικό εκτός περιοχής, ο οποίος μας είπε ότι οι μηχανικοί οι οποίοι δεν είναι από το δήμο  η πέριξ αυτού, έχουν άσχημη αντιμετώπιση.

Μας πληροφόρησε επίσης ότι έχει γίνει καταγγελία στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος από μηχανικούς, γιατί ο δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, υπογράφει τελευταίος τις άδειες που εκδίδονται από την πολεοδομία.

‘Ηδη έχουμε επικοινωνήσει με το Τ.Ε.Ε και ερευνούμε το θέμα και αν χρειαστεί θα προσκομίσουμε και εμείς όσα στοιχεία έχουμε στη διάθεση μας.

Εμείς σας τα λέγαμε κ. Τσίρκα ότι εσείς είστε ο τελευταίος που υπογράφει τις άδειες και σίγουρα θα σας καλέσει ο εισαγγελέας και νά που τώρα ήρθε και η καταγγελία στο επιμελητήριο. 

Οι καταγγελίες είναι με στοιχεία και με έγγραφα και πραγματικά, όταν θα φτάσουν στα χέρια του εισαγγελέα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. 

Ο δήμαρχος κ.  Στέργιος Τσίρκας γνωρίζει το θέμα και δεν κάνει τίποτα και δεν επεμβαίνει για να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες.

Γιατί  κ. Τσίρκα  δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δεν διερευνάτε το θέμα εσείς;

Γιατί κ. Τσίρκα θέλετε να υπογράφεται εσείς στις άδειες;(Είναι ένα ερώτημα που υπάρχει και η απάντηση αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Εσείς κύριε δήμαρχε πάντως γνωρίζετε καλύτερα από μας γιατί τις υπογράφεται) 

Οι καταγγελίες σας μπορεί να έρχονται επώνυμα και ανώνυμα στο e-mail του site που είναι Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίζεται...