ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Καταγγελία γυναίκας δημότη δήμου Μαραθώνα γιατί μη αποκομιδή κλαριών. Η πολιτική ανικανότητα του αντιδημάρχου κ. Ζούρου
Featured

Καταγγελία γυναίκας δημότη δήμου Μαραθώνα γιατί μη αποκομιδή κλαριών. Η πολιτική ανικανότητα του αντιδημάρχου κ. Ζούρου

Δυστυχώς ακόμα μία άστοχη επιλογή του δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, ήταν η τοποθέτηση του κ. Ζούρου στον τομέα της καθαριότητας.

Είναι πραγματικά πολιτικά ανίκανος, πολιτικά άχρηστος και εκτός πραγματικότητας ο αντιδήμαρχος. 

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφουμε αυτά.

 Λάβαμε ένα μήνυμα στο attica today από γυναίκα δημότη του δήμου Μαραθώνος, που μας καταγγέλει ότι ενώ έχει πληρώσει από τις 5 ιουνίου τα παράβολα για την αποκομιδή των κλαριών, από την περιοχή της Ξυλοκέριζας, επικοινωνώντας με το δήμο της είπαν  ότι έχει πληρώσει 10 ιουλίου, πράγμα που δεν ισχύει όπως λέει η κυρία στο μήνυμά της.

Τώρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η να μην είχε περάσει ο δήμος στη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα στο ταμείο{το λόγο θα ψάξουμε να τον βρούμε αν ισχύει αυτό), η της είπαν 10 ιουλίου για να δικαιολογηθούν.

Κύριε Ζούρο ότι και να συμβαίνει πάντως από τα δύο ένα είναι το θέμα. Ότι εσείς δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας και δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους σας. 

Κύριε Ζούρο σας το έχουμε ξαναγράψει τις προηγούμενες ημέρες. Παραιτηθείτε γιατί όσο πάτε εκτίθεστε περισσότερο. 

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο προς το παρόν για την αποκομιδή των κλαριών, γιατί είναι ένα θέμα το οποίο το ψάχνουμε και καταγγελίες είναι πολλές, με τον τρόπο που μαζεύονται τα κλαδιά και πόσο γρήγορα κάνουν σε κάποιες περιπτώσεις και πόσο αργούν σε άλλες.

Έχουμε πει και ξαναπεί ότι διοίκηση Τσίρκα καταρέει και δυστυχώς ο δήμος Μαραθώνος, αντί να πηγαίνει μπροστά πηγαίνει συνεχώς βήματα πίσω.

Διαβάστε την  επώνυμη καταγγελία της κυρίας.

"Καλησπέρα σας, θα ήθελα ως τοπικό μέσο να λάβετε ενημέρωση για ένα σοβαρό πρόβλημα της περιοχής.Ο δήμος τρέχει πρόγραμμα αποκομιδής κλαδιών με παράβολο από καθαρισμένα οικοπεδα. Στην περιοχή της Ξυλοκεριζας, σε οικόπεδο που έχει καθαριστεί έχει γίνει αιτηση αποκομιδής των κλαδεμάτων από 20 Μάϊου. Η πληρωμή του παράβολου έγινε 5 Ιουνίου. Οι πολλαπλές επικοινωνίες μας με το δήμο, το μόνο που είχαν ως αποτέλεσμα ήταν τελικά να μας ενημερώσει ο Δήμος ότι το αίτημα έχει γίνει 10 Ιουλίου, το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Η περιοχή είναι κατάφυτη με πεύκα και πυκνοκατοικημένη. Χρειάζεται να γίνει άλλη μια τραγωδία για να κάνει ο δήμος αυτό που οφείλει; Για την πληρωμή των παράβολων υπάρχει πάντα υπάλληλος, αλλά όταν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους δεν βρίσκεται 2 μήνες τώρα κάποιος;;;;"