ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Μαραθώνας βρωμάει και ο κ. Ζούρος γλεντάει στην Αράχωβα...
Featured

Ο Μαραθώνας βρωμάει και ο κ. Ζούρος γλεντάει στην Αράχωβα...

Σε όποιο σημείο του δήμου Μαραθώνα και να βρεθείς ,αντικρίζεις  την ίδια αποκαρδιωτική  εικόνα με τα παρατημένα επί εβδομάδες και μήνες βουνά από σκουπίδια, ξερά κλαδιά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από τη Μεγάλη  Εβδομάδα έχει να καθαριστεί το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης, όπου η δυσοσμία από τους ξεχειλισμένους κάδους είναι έντονη και τα πεταμένα γύρω τους σκουπίδια και στεφάνια, συνθέτουν ένα αποκρουστικό περιβάλλον. 

Παρόλα αυτά και αντί να ασχοληθεί με την καθαριότητα του δήμου του, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ζούρος, προτιμά να είναι στην Αράχωβα και να διασκεδάζει ντυμένος Τσολιάς, αδιαφορώντας για τους δημότες του δήμου Μαραθώνα.

Ο Ζούρος καλά κάνει, αλλά ο Δήμαρχος όμως δεν  βλέπει, ότι ο Μαραθώνας  βρωμοκοπάει στο σκουπιδαριό, και την κατάσταση που επικρατεί στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης;

Χαρακτηριστικό είναι ότι την Μεγάλη Πέμπτη ψάχνανε να βρούνε εργάτες και απορριματοφόρο΄, για να κάνει την καθαριότητα στα κοιμητήρια και τελικά αυτό έγινε με τα χίλια ζόρια.

Επί Αντιδήμαρχίας Χρήστου Στάμου όλα αυτά ήταν  λυμένα μία εβδομάδα πριν, καθώς ο κ. Στάμος, είχε φροντίσει από νωρίς να βγουν τα δρομολόγια και ο καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα. 

Υ.Γ Επί Στάμου υπήρχαν 12 απορριματοφόρα και ένα εφεδρικό, επί Ζούρου 4 και αυτά με το ζόρι. Συγχαρητήρια κ. Τσίρκα για τις επιλογές των αντιδημάρχων.


Ακολουθούν φωτογραφίες από το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης μια εβδομάδα μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

1_35f4f.jpeg

2_b8e39.jpeg

3_2a784.jpeg

4_1bbfd.jpeg

5_9d022.jpeg