Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Δήμος Μαραθώνος: Δράση πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού την Πέμπτη, 23-10-2025, σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα
Την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2025, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Μαραθώνος (Δ.ΕΠ.ΙΣ.), σε συνεργασία με την Κοινότητα Μαραθώνα, την Κοινότητα Νέας Μάκρης, τον Εμπορικό Σύλλογο Μαραθώνα, τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Μάκρης και το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, πραγματοποιεί μία ολοήμερη δράση ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με το μήνυμα:
«Για κάθε Γυναίκα, για όλες μας».
Η δράση έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, να ενισχύσει τη συμμετοχή των πολιτών σε ζητήματα δημόσιας υγείας και να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ κοινοτήτων, επαγγελματιών υγείας και πολιτών.
Η ενημέρωση και η πρόληψη αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας κοινωνίας που φροντίζει και προστατεύει.
Το πρόγραμμα της δράσης είναι το ακόλουθο:
ΠΡΩΙΝΗ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Ώρα: 10:00 – 14:00
Σημείο: Πλατεία Νέας Μάκρης
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΡΑΣΗ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Ώρα: 17:00
Σημείο συνάντησης: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Μαραθώνα
Τερματισμός: Café Blow (Λ. Μαραθώνος 100)
Ο Δήμος Μαραθώνος συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια για τη στήριξη των γυναικών και την προαγωγή της ισότητας, καθιερώνοντας θεσμούς πρόληψης και ενημέρωσης που ενώνουν την κοινότητα μέσα από τη γνώση, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη φροντίδα.
Για κάθε Γυναίκα, για όλες μας — γιατί η πρόληψη σώζει ζωές!
Σας περιμένουμε!!!