ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το φαινόμενο "Μπατζές"... ξαναχτύπησε !!!

 
 
Τα πολιτικά ατοπήματα του Δημοτικού Συμβούλου Μαραθώνος κ. Νικηφόρου Μπατζέ δεν έχουν τελειωμό.
 
Την 28η Οκτωβρίου στις 7:30 το πρωί ο κ Μπατζές πήγε και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία του Μαραθώνα, αυτοβούλως και χωρίς να το γνωρίζει κανείς από τη Δημοτική Αρχή και φυσικά ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος.
 
Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο Δημοτικός Σύμβουλος πήρε το στεφάνι που προοριζόταν για τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ.Νικόλαο Πέππα και το κατέθεσε στο Μνημείο Ηρώων βγάζοντας μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες.
 
Περνώντας από το σημείο Δημοτικοί Σύμβουλοι  διερωτήθηκαν πώς κατατέθηκε το συγκεκριμένο στεφάνι κι αν τυχόν πέρασε νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης, μη έχοντας όμως ειδοποιήσει κανέναν.
 
Τις απαντήσεις όμως της πήραν λίγο αργότερα ,όταν με ανάρτηση του στα social media ο κ. Μπατζές επισύναψε σχετικές φωτογραφίες συνοδευόμενες με έναν χαιρετισμό για την ημέρα.
 
Στη συνέχεια πήραν το στεφάνι και το έβαλαν στη θέση του για να έρθει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας ,όπως και όριζε το πρωτόκολλο, και να το καταθέσει.
 
Είναι δυνατόν το ίδιο στεφάνι να κατατίθεται δύο φορές επειδή ο κ. Μπατζές πράττει χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όπως φαίνεται ;;;
 
Μετά από αυτή την πράξη πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλο ζήτησαν από τον Δήμαρχο να συγκαλέσει παραταξιακή συγκέντρωση, για να δουν τι θα γίνει τελικά με τον κ.Μπατζέ.
 
Τελικά κ.Τσίρκα τι συμβαίνει με τον κ. Μπατζέ;;;
 
θα παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να ενημερώνει κανέναν;;;
 
Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι έχουν σοβαρό πλέον πρόβλημα  μαζί του, γιατί όπως μας λένε, ανακατεύεται σε "ξένα χωράφια" κατ' εξακολούθηση.
 
κ.Τσίρκα. μαζέψτε τον τώρα πριν να είναι πολύ αργά !!!