ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED)», στο Ίδρυμα Παμμακάριστος
Featured

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED)», στο Ίδρυμα Παμμακάριστος

Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης του προσωπικού του Ιδρύματος Pammakaristos, χθες Τρίτη 3 Μαρτίου 2026 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βασική Υποστήριξη Ζωής (BLS) και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)», κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε με εισηγήτρια την Αντιδήμαρχο Υγείας Δήμου Μαραθώνος Μαρία Σπανού, με τη συμβολή της Ελένης Σπανού, νοσηλεύτριας, η οποία συμμετείχε ενεργά στο πρακτικό μέρος.

Το σεμινάριο περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση αλλά και εκτενή πρακτική εξάσκηση, όπου το σύνολο των εργαζομένων συμμετείχε σε βιωματικές ασκήσεις παροχής Πρώτων Βοηθειών, ενισχύοντας ουσιαστικά τη γνώση, την ψυχραιμία και την ετοιμότητά του απέναντι σε επείγοντα περιστατικά.

Η πρόληψη και η εκπαίδευση σώζουν ζωές. Όταν ενημερωνόμαστε έγκαιρα και συστηματικά, μαθαίνουμε να ενεργούμε σωστά — όπου και όταν χρειαστεί.

Συνεχίζουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και προσήλωση στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

646881668_1238525981800805_8290676080324049188_n_eb3a5.jpg