Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνος, ξεκίνησε την στελέχωση πυροφυλακίων

Από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνος, ξεκίνησε την στελέχωση πυροφυλακίων
ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΩΝ
Από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνος ξεκίνησε την στελέχωση των κάτωθι πυροφυλακίων:
1)- Νέου Βουτζά
,2)- Εγκαταστάσεων ΣΕΔΜ (Αγία Μαρίνα Ν. Μάκρης, οδός Περιπάτου): Στον σταθμό λειτουργεί σύστημα τηλεματικής παρακολούθησης των εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων και των μηχανημάτων έργου του Δήμου.
Ο πυροφύλακας υπηρεσίας τροφοδοτεί το σύστημα με δεδομένα, τα οποία διαβιβάζονται άμεσα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
3)- Δημοτικής Κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα (Ν. Μάκρη).
powered by social2s