ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδρίαση επιτροπής διαχείρισης κρίσεων Δήμου Μαραθώνος

Συνεδρίασε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων λόγων COVID-19 του Δήμου Μαραθώνος. Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα και οι εξελίξεις, κατόπιν και των σχετικών μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Δήμος μας παραμένει έτοιμος, λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των συμπολιτών μας και των υπαλλήλων και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, τους τοπικούς φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες και τα δημοτικά κτίρια και υπάρχει αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας από το προσωπικό του Δήμου. Επίσης αναστέλλεται κάθε είδους δραστηριότητα σε δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις και σε σχολικές μονάδες που έχουν παραχωρηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας τους, εκτός από το κοινωνικό φροντιστήριο που συνεχίζει να λειτουργεί με τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Παρακαλούμε οι συμπολίτες μας και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να αποφεύγουν την προσέλευση στις δημοτικές υπηρεσίες, εκτός και εάν υπάρχει έκτακτη και άμεση ανάγκη και να προτιμούν την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία. Η εξυπηρέτηση τους θα γίνεται με προγραμματισμένες συναντήσεις – όπου είναι αναγκαία η φυσική παρουσία – και με αλληλογραφία, έντυπη και ηλεκτρονική. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας, καθώς και τις επιχειρήσεις, να τηρούν πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και χρειάζεται η κοινή μας προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθουμε ως κοινωνία και να βγούμε για μια ακόμα φορά όρθιοι από τη δίνη της πανδημίας. 

Στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr/covid-map/ παρέχονται πληροφορίες και άμεση ενημέρωση, ανά γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, για τα ισχύοντα μέτρα και τις οδηγίες προστασίας. 

                                                                                                          Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε υγιείς!