ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μυλωνά Ματίνα Κοινοτική Σύμβουλος Μαραθώνος: H επικινδυνότητα ετοιμόρροπων κτιρίων της Κοινότητάς μας

Επιστολή απέστειλε η Κοινοτική Σύμβουλος Μαραθώνος κα. Ματίνα ΜΥΛΩΝΑ  όσον αφορά στην επικινδυνότητα των ετοιμόρροπων κτιρίων της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος με αποδέκτες τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
.
Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της επιστολής:
 
Θέμα: Επικινδυνότητα ετοιμόρροπων κτιρίων της Κοινότητάς μας.
 
Καθώς ο Εγκέλαδος μας επισκέπτεται συχνά το τελευταίο διάστημα, και μετά το τραγικό τέλος των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν με την κατάρρευση ερείπιου από τον σεισμό στην Σάμο είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα λύση για τα ετοιμόρροπα κτίρια της Κοινότητάς μας.
 
Προτεραιότητα σε πρώτη φάση το εγκαταλειμμένο ακατάλληλο κτίριο, με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Μαραθώνα. Η εξωτερική τοιχοποιία βρίσκεται στο στάδιο της κατάρρευσης και υπάρχει η απειλή ατυχημάτων ή και τραυματισμών.
 
Πρόκειται για αναγκαία κίνηση τόσο για την ασφάλεια κατοίκων, επισκεπτών, παιδιών όσο και για την εικόνα της πόλης.
 
Θεωρείται επικίνδυνο καθότι βρίσκεται στην κεντρική πλατεία με πλήθος διερχόμενων στην εκκλησία, στις γύρω κατοικίες και στην προσέλευση πολλών παιδιών για παιχνίδι.
 
Για τους παραπάνω λόγους ζητείται η άμεση παρέμβασή σας για λήψη αλλά και επιβολή άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης αυτής κατάσταση
 
 
Με εκτίμηση
Μυλωνά Ματίνα
Μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου