Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

Dancewalk: 7 Έλληνες χορευτές-πρεσβευτές στο Δημοτικό Στάδιο του Μαραθώνα (βίντεο)

Το Ίδρυμα Fluxum, το Flux Laboratory Athens και η ομάδα Neopost Foofwa σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων παρουσίασαν την περφόρμανς Dancewalk-Retroperspectives του χορογράφου και χορευτή Foofwa d’Imobilite.

Η περφόρμανς μεταδόθηκε μέσω live streaming από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Η χορεύτρια Alizee Sourbe βρέθηκε επί σκηνής για να αφηγηθεί την ιστορία του Dancewalk και των 700 και πλέον χιλιομέτρων χορού που έχουν διανυθεί σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο των 50 διαδρομών Dancewalk.

Ο χορογράφος Foofwa d’Imobilite μετέδωσε τη γνώση και την ενέργεια της τεχνικής dancewalk (χορο-περπατήματος) στην ελληνική χορευτική κοινότητα μέσα από τη συνεργασία του με 7 Έλληνες χορευτές – πρεσβευτές του πρότζεκτ Dancewalk στην Αθήνα. Tον Νοέμβριο η χορευτική ομάδα είχε προετοιμαστεί να χορο-περπατήσει από την πόλη του Μαραθώνα έως την Αθήνα σε 4 μέρες. Στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας που φέτος ματαιώθηκε, οι χορευτές θα έφταναν στο Καλλιμάρμαρο παράλληλα με τους αθλητές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Χορογράφος / Χορευτής: Foofwad’ Imobilité
Καλλιτέχνες: AlexLanda Aguirreche, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Πολένα Κόλια, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Δημήτρης Μυτιληναίος, EvitaPitara, Alizée Sourbé, Ιωάννα Τουμπακάρη, Andi Xhuma

Παραγωγή: Ίδρυμα Fluxum, Flux Laboratory Athens
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Cynthia Odier & Foofwad’Imobilité
Βίντεο: Παρίσης Πάνου

Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα και του Δήμου Αθηναίων.

Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνος

 

Παρακολουθήστε το βίντεο στο link: https://vimeo.com/476251424

powered by social2s