ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την αποφοίτησή τους γιόρτασαν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Μαραθώνα, μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.

Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, χαράς, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας, οι μαθητές παρέλαβαν το απολυτήριο της αποφοίτησής τους και τα αναμνηστικά δώρα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
 
Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας δίνοντας τις ολόψυχες ευχές του για καλή επιτυχία και στα επόμενα βήματα της ζωής τους, κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει.
 
 
Ιδιαίτερα συγκινητικός ο λόγος του Λυκειάρχη κ. Περικλή Καλαντζή τονίζοντας ότι: «Σήμερα ολοκληρώσατε έναν κύκλο ζωής που διήρκεσε 14 χρόνια. Χρόνια γεμάτα δημιουργία, συντροφικότητα, ανεμελιά, χαρά. Μοιραστήκαμε στιγμές συγκίνησης και χαράς. Συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους. Καλό δρόμο στη ζωή σας, παιδιά».
 
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κα. Ειρήνη Τσούτσουρα δίνοντας τις ευχές της στους νεαρούς αποφοίτους του σχολείου για καλές σπουδές, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.
 
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, που συγκίνησε όλους, η προβολή βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές από στιγμές τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Η εκδήλωση έκλεισε με τα ωραία κεράσματα που πρόσφερε ο σύλλογος στους συμμετέχοντες.
 
Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Σωτηρίου, Νικηφόρος Μπατζές , Χρήστος Στάμος, Ευάγγελος Κυπαρίσσης. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθώνα κ. Κώστας Λάσκος, ο εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Λάζαρος Καραούλης κ.α.