ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα στα social media σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των Δημάρχων Ανατολικής Αττικής με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσία των Δημάρχων Βορειοανατολικής Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, για τα ζητήματα που άπτονται των Δήμων μας, μεταξύ των οποίων η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, τα οικονομικά, η πορεία των εν εξελίξει έργων μας κ.α.
 
Όσον αφορά στον Δήμο μας ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε,
? για το θέμα της ανάπτυξης αστικής συγκοινωνίας στις περιοχές μας
 
? την ανάγκη εκπόνησης νέας περιβαλλοντικής μελέτης για τον ΧΥΤΑ/Υ στο Γραμματικό
 
? τα προβλήματα των οικισμών με τους δασικούς χάρτες,
 
?την ανάγκη για ανακεφαλαιοποίηση και εκ νέου επανεξέταση της αποζημίωσης για την στεγαστική αποκατάσταση των πυρόπληκτων κατοικιών λόγω των αυξημένου κόστους, και για άλλα σημαντικά θέματα που χρήζουν επίλυσης.
 
Ο κ. Μητσοτάκης προσκλήθηκε να επισκεφθεί τον Δήμο μας για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη έργων και υποδομών στο πλαίσιο της συνολικής μας προσπάθειας για αναβάθμιση σε όλους τους τομείς με στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου.
 
Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Υπουργού και αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών κ.κ. Μάκη Βορίδη και Στέλιου Πέτσα, του υφυπ. Υποδομών & Μεταφορών κ. Γιώργου Καραγιάννη, της υφυπ. Τουρισμού κας. Σοφίας Ζαχαράκη, των βουλευτών κ.κ. Βασίλη Οικονόμου και Γιώργου Βλάχου, του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων της Περιφέρειας και της πολιτευτού της ΝΔ κας. Βάσως Κόλλια."