ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκου Πέππα για τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.

"Στον Δήμο Μαραθώνα διοργανώθηκε ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με τη συνεργασία της Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής ΕΕΕΣΑ), Giovanni Daveronis της Chef's Club of Greece - Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α) Dimitris Mouliatos με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της εστίασης.
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται
 
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
➡️ Η Περιφέρεια Αττικής στήριξε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που ξεκινά φέτος τη διαδρομή της και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.
 
➡️ Την εκδήλωση είχα την χαρά να χαιρετίσω και να παραλάβω εκ μέρους του Περιφερειάρχη Giorgos Patoulis την τιμητική του πλακέτα που απένειμε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΦΕ S ΣΤΓ ets ic Chefs' Ass"
 
➡️ Την γιορτή γεύσης στον Μαραθώνα αγκάλιασαν οι δημότες και οι επισκέπτες, ακούστηκαν από όλους πολύ θετικά σχόλια και αποτέλεσε ακόμα μια απόδειξη πως με την ενότητα, τη συνεργασία, τις καλές πρακτικές μπορούμε να φέρουμε τα ελληνικά προϊόντα, τις γεύσεις και τις υπηρεσίες εστίασης στο επίπεδο που αξίζουν να είναι.
 
➡️ Λόγω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τον προηγούμενο χρόνο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία ο κλάδος της εστίασης επλήγη σημαντικά.
 
Στην Περιφέρεια Αττικής σταθήκαμε στο πλευρό αυτών των επαγγελματιών και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, προβάλλοντας το έργο τους, στηρίζοντας εξωστρεφείς δράσεις που δυναμώνουν τη φήμη που έχουν ως εξαιρετικοί παραγωγοί ελληνικών προϊόντων, άριστοι επαγγελματίες και δημιουργικά μυαλά."