ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2022 - Δείτε περισσότερα...

Με την "3η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού" την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 1800 άτομα όλων των ηλικιών, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 οι φετινές εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2022.
Η τεράστια ανταπόκριση των πολιτών στις φετινές εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ) ήταν πραγματικά πρωτοφανής. Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2022 ενθουσίασε μικρούς & μεγάλους που γέμισαν ασφυκτικά όλους τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Θέατρο, μουσική & χορός έκαναν το φετινό καλοκαίρι μας… ξεχωριστό!
Παράλληλα, το φετινό Φεστιβάλ περιέλαβε και μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με θέμα τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή με σπουδαίες συναυλίες από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις, ομιλίες κλπ.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2022 αποτέλεσε μία πολύμηνη συλλογική δουλειά δεκάδων ανθρώπων, η οποία υπό το άγρυπνο βλέμμα του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα & του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Μανώλη Γεωργάτου πραγματοποιήθηκε όλο το καλοκαίρι και στις 4 κοινότητες του Δήμου Μαραθώνος με περισσότερες από 75 εκδηλώσεις... οι περισσότερες από τις οποίες με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους της ΚΕΔΜΑ και του ΔΗΜΟΥ και βέβαια όλους εσάς που δώσατε βροντερό "παρών".
Ραντεβού το καλοκαίρι του 2023