ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τη Δευτέρα 26/12 και ώρα 20.30 η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20.30.

Η εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής της πόλης, έχει γίνει ένας αγαπημένος θεσμός για τα Χριστούγεννα, όπου οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί της, θα ερμηνεύσουν κλασσικές, αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Τραγουδούν επί σκηνής ο Αδάμ Τσαρούχης και η Λίνα Ροδοπούλου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση ορχήστρας: Μαέστρος Αντώνης Καρατζίκης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Παιδική Χορωδία της ενορίας του Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου, υπό τη διδασκαλία του Δημήτρη Θεολόγου.

Η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου (Μ.Φ.Μ.) με ιστορία 83 χρονών, έχει μέλη που εμπίπτουν σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα και τα οποία συμμετέχουν εθελοντικά στις κυριότερες εκδηλώσεις της πόλης.

Η συναυλία των Χριστουγέννων της Μ.Φ.Μ. αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου.