ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αποκριάτικο Καρναβάλι 2023 του Δήμου Μαρκοπούλου - Διαβάστε μέχρι πότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ποια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η "καρναβαλική παρελάση"

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουν και να σας προσκαλέσουν στο Αποκριάτικο Καρναβάλι της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Η «καρναβαλική παρέλαση» θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγάλη γιορτή κεφιού, με μουσική, χορό και άλλα αποκριάτικα εορταστικά δρώμενα!

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα διεξαχθεί διαγωνισμός καλύτερης ιδέας/θεματολογίας αποκριάτικης ενδυμασίας, για ομάδες ατόμων ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και την Καρναβαλική Παρέλαση, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής (σε μορφή word ή pdf) και η αποστολή της μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στην Καλλιτεχνική Επιτροπή του Δήμουστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε εργάσιμες ημέρες 9.00 π.μ. – 14.00, στο τηλ. της Επιτροπής 22990 20150.

Περιμένουμε και φέτος τις ευφάνταστες και επίκαιρες θεματολογίες των συμμετοχών σας!

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο Αποκριάτικο Καρναβάλι 2023 του Δήμου Μαρκοπούλου.doc
Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο Αποκριάτικο Καρναβάλι 2023 του Δήμου Μαρκοπούλου.pdf