ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2023

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20-1-2023, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη

παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δημήτρη Κολιαβασίλη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Νικόλαου Κορωνιά, του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστου Μπισιώτη και του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» Ευάγγελου Δημητρίου.

Προηγήθηκε η τέλεση του Αγιασμού από τους ιερείς και τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, με τους επικεφαλής του Δήμου και των νομικών προσώπων.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου μοιράστηκε τις ευχές του για υγεία και ευημερία το 2023 και δήλωσε το σεβασμό και την αγάπη που οφείλουμε όλοι μας στην τρίτη ηλικία. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, να τη στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Επιπλέον συνεχάρη το προσωπικό του ΚΑΠΗ για την εύρυθμη λειτουργία, καθώς και για τις πλούσιες και πολυποίκιλες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2023.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τα κάλαντα και γνωστές εορταστικές μελωδίες από τη χορωδία του ΚΑΠΗ!