ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τις ταινίες «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ», «JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4», «ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ» και για 4η εβδομάδα την ταινία «ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ»

To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τις ταινίες «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ», «JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4», «ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ» και για 4η εβδομάδα την ταινία «ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ»

To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ελληνική «μαύρη» κωμωδία «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ», τη συνέχεια του καταιγιστικού «JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4», την απολαυστική περιπέτεια μεταγλωττισμένων κιν. σχεδίων «ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ» και για 4η εβδομάδα την ταινία - φαινόμενο «ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ».

Πρόγραμμα προβολών 23 – 29 Μαρτίου 2023:

Πέμπτη 23 Μαρτίου

17:00 ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ

19:15 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Παρασκευή 24 Μαρτίου έως και Κυριακή 26 Μαρτίου

15:20 ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (μεταγλωττισμένο)

17:00 ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ

19:15 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Από Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και Τετάρτη 29 Μαρτίου

17:00 ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ

19:15 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ – Α΄ προβολής

στο_τελοσ_ξυριζουν_τον_γαμπρο7530_9b36b.jpg

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

Σενάριο: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Παραγωγή: Ε.Γ. Μαρκίδης, Καραγιάννης Καρατζόπουλος, Καππα Φιλμς
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Καραθωμάς, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσαβάλου, Στράτος Λύκος, Vicky Dalli, Τάσος Παλαντζίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Βερλέκης
Φωτογραφία: Δημήτρης Αποστόλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Βαγγέλης Σερίφης

Η απόφαση της Πόπης, να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής, αναστατώνει τη μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί, δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Μία «μαύρη» κωμωδία. Ένα κυνήγι θησαυρού. Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4Α΄ προβολής

john_wick_47531_de8ac.jpg

Πρωταγωνιστούν: Bill Skarsgård, Keanu Reeves, Scott Adkins
Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις, που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (μεταγλωττισμένο) - Α΄ προβολής
(RABBIT ACADEMY)

τα_αβγα_και_τα_πασχαλια7532_002c1.jpg

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ
Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν
Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό. Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους, να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ4η εβδομάδα προβολής
(The Banshees of Inisherin)

τα_πνευματα_του_ινισεριν7533_56382.jpg

Σκηνοθεσία: Martin McDonagh

Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan, Pat Shortt

Η ταινία φαινόμενο, με τις 324 υποψηφιότητες και τις 108 μέχρι στιγμής νίκες σε διεθνή φεστιβάλ και ενώσεις κριτικών, σάρωσε με 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η μαύρη κωμωδία, που συνιστά μια ακόμη συνεργασία του εξαιρετικού δημιουργού Martin McDonagh, με το καταπληκτικό δίδυμο των Colin Farrell και Brendan Gleeson, μετά το 2008 και την απολαυστική ταινία Αποστολή στην Μπριζ (In Bruges), μας ταξιδεύει κινηματογραφικά στα φωτογενή νησιά της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας, για να παρακολουθήσουμε την επεισοδιακή λήξη μιας ανδρικής φιλίας. Το δυνατό καστ συμπληρώνουν οι Kerry Condon και Barry Keoghan, έχοντας ήδη βραβευτεί για τις συγκλονιστικές τους ερμηνείες.

Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας, η ταινία παρακολουθεί τους καρδιακούς φίλους Padraic (Colin Farrell) και Colm (Brendan Gleeson), που βρίσκονται σε αδιέξοδο, όταν ο Colm ξαφνικά αποφασίζει να διακόψει τη φιλία τους. Ένας εμβρόντητος Padraic, με τη βοήθεια της αδερφής του Siobhan (Kerry Condon) και ενός προβληματικού νεαρού, του Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση. Εντούτοις, οι επανειλημμένες προσπάθειες του Padraic, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να ενισχύσουν την απόφαση του πρώην φίλου του και όταν ο Colm του δίνει ένα απεγνωσμένο τελεσίγραφο, τα γεγονότα κλιμακώνονται τάχιστα με συνταρακτικές συνέπειες.

9 Υποψηφιότητες για OSCAR: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας-Martin McDonagh, Α’ Ανδρικού Ρόλου- Colin Farrell, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Brendan Gleeson, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Barry Keoghan, Β’ Γυναικείου Ρόλου-Kerry Condon, Πρωτότυπου Σεναρίου, Μοντάζ, Πρωτότυπης Μουσικής.

3 Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Ταινίας-Κωμωδία/Μιούζικαλ, Α’ Ανδρικού Ρόλου Κωμωδία/Μιούζικαλ-Colin Farrell, Σεναρίου.

2 βραβεία στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας-Colin Farrell, Καλύτερου Σεναρίου.

10 Υποψηφιότητες για BAFTA: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας-Martin McDonagh, Α’ Ανδρικού Ρόλου- Colin Farrell, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Brendan Gleeson, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Barry Keoghan, Β’ Γυναικείου Ρόλου-Kerry Condon, Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Μοντάζ, Μουσικής.

5 Υποψηφιότητες για SCREEN ACTORS GUILD AWARDS: Α’ Ανδρικού Ρόλου- Colin Farrell, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Brendan Gleeson, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Barry Keoghan, Β’ Γυναικείου Ρόλου-Kerry Condon, Cast.

7 Υποψηφιότητες HOLLYWOOD CRITICS ASSOCIATION: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας-Martin McDonagh, Α’ Ανδρικού Ρόλου- Colin Farrell, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Brendan Gleeson, Β’ Ανδρικού Ρόλου-Barry Keoghan, Β’ Γυναικείου Ρόλου-Kerry Condon, Πρωτότυπου Σεναρίου.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ

Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ

Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ