ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η αδιαφορία Αλλαγιάννη, οδήγησε τον κ. Παναγάκο να αποχωρήσει από την προεδρία της Μαρκό

Η αδιαφορία Αλλαγιάννη, οδήγησε τον κ. Παναγάκο να αποχωρήσει από την προεδρία της Μαρκό

Εξελίξεις στο ΓΣ Μαρκο μετά την αποχώρηση του προέδρου Δημήτρη Παναγάκου από το Δ.Σ , ενός ανθρώπου που με τη στήριξη του και τις χορηγίες του βοηθά εδώ και χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι πολύτιμος για την ομάδα του Μαρκοπουλου .Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν βρήκε καμία βοήθεια σε όλη του την προσπάθεια εδώ και καιρό καθώς και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Δεν είναι τυχαίο πως οι ακαδημίες της ομάδας δεν έχουν γήπεδο για να προπονηθούν και τα παιδιά απογοητευμένα φεύγουν για να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα Η προσφορά του βασικού χορηγού κυρίου Παναγάκου ήταν και είναι συγκινητική αλλά δεν βρήκε αντίκρισμα από την δημοτική αρχή και το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο .

Πάντως προσωπικότητες που συνεισφέρουν στον αθλητισμό και δίνουν όραμα σε τοπικές ομάδες για ένα καλύτερο μέλλον , θα πρέπει να μην αποχωρούν απογοητευμένοι αλλά να εκτιμάται η ανεκτίμητη προσφορά τους και η τεράστια συνεισφορά τους .

Οι ευθύνες Αλλαγιάννη στην προκειμένη περίπτωση, είναι τεράστιες και δείχνει πως ο ίδιος αντιμετωπίζει τα θέματα που προκύπτουν.