ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Βαλκανικό Κύπελλο Γυναικών 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Βαλκανικό Κύπελλο Γυναικών 2023

Στη δεύτερη θέση του Βαλκανικού Κυπέλλου Γυναικών 2023, κατόρθωσε να «σκαρφαλώσει» η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, επικρατώντας με «καθαρή» νίκη 3 – 0 σετ, επί της αλβανικής Σκέντερμπέου, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο Κόσοβο.

Αποτελεί μια ακόμη λαμπρή διεθνή διάκριση στο ενεργητικό της γυναικείας ομάδας του Μαρκοπούλου, αλλά και για τη Ασημίνα Νικολογιάννη, η οποία κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης ακραίας στη διοργάνωση!

Οι αθλήτριες, οι προπονητές και όλες και όλοι όσοι συνέβαλλαν στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα, είναι άξιες και άξιοι θερμών συγχαρητηρίων.

Η ομάδα του Α.Ο.Μ. διαγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, με τις διακρίσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Νιώθουμε τεράστια περηφάνια για τις αθλήτριες και τους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είναι πρεσβευτές του «ευ αγωνίζεσθαι», εντός κι εκτός τερέν.

Για τη συγκλονιστική αυτή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις, αξίζει συγχαρητήρια όλο το επιτελείο που περιστοιχίζει την ομάδα, οι συνεργάτες και η διοίκηση της ομάδας, χωρίς να λησμονούμε την καθοριστική συμβολή των οικογενειών όλων των αθλητών.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές της ομάδας, πάντα να κατακτάνε τους αγωνιστικούς και προσωπικούς τους στόχους, οπλίζοντας μας, σε όλη την πόλη, με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον – το μέλλον που τους ανήκει!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Η Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης,
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης Μένη Βαμποράκη