ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κάλεσμα συμμετοχών στη χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων, στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κάλεσμα συμμετοχών στη χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων, στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), πρόκειται να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και μικροαντικειμένων κατά την εορταστική περίοδο, στο κτήριο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 – 3 και 8 – 10 Δεκεμβρίου 2023. Σε αυτή, μπορούν να συμμετέχουν κατόπιν αίτησής τους, δημιουργοί, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, που ασχολούνται με το χειροποίητο κόσμημα και τα μικροαντικείμενα, προβάλλοντας την τέχνη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, στην Καλλιτεχνική Επιτροπή του Δήμου Μαρκοπούλου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22990-20150.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης, θα λάβουν χώρα δράσεις και εργαστήρια, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας!