ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στη νέα Πλατφόρμα του Δήμου Μαρκοπούλου: Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Τοπική Οικονομία

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στη νέα Πλατφόρμα του Δήμου Μαρκοπούλου: Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Τοπική Οικονομία

Έξυπνο οδηγό πόλης συγκροτεί ο Δήμος μας με τη δωρεάν συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων, που εδρεύουν στα γεωγραφικά του όρια.

Στόχος να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο διάδρασης του αγοραστικού κοινού με τις τοπικές επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο, ένα ολιστικό συνεκτικό δίκτυο, μια οικογένεια.

Η πλατφόρμα (mobile app & site), διαθέσιμη και στα Αγγλικά, θα ενισχύσει την τοπική αγορά με τουλάχιστον σαράντα πέντε (45) Εφαρμογές – Συστήματα ανά τομέα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές χωρίς χρέωση.

Στο Markopoulo By City Mobile ο κάτοικος και ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων:

  • θα διαβάζει πληροφορίες για κάθε επιχείρηση ή υπηρεσία,
  • θα βλέπει βίντεο των καταστημάτων,
  • θα εντοπίζει την ακριβή γεωγραφική τους θέση μέσω κινητού,
  • θα λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές προσφορές,
  • θα εντοπίζει τιμοκατάλογους και ανοιχτές θέσεις εργασίας,
  • θα προχωρά σε κράτηση θέσεων για επιχειρήσεις εστίασης,
  • θα διαβάζει τα μενού,
  • θα απολαμβάνει εφαρμογές Social Gaming, με πραγματικές ανταμοιβές σε κουπόνια προπληρωμής ή και πόντους σε κάρτα προνομίων της πλατφόρμας,
  • θα ενημερώνεται για εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου.

Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον οδηγό αφορούν στις κατηγορίες:

1) ΔΙΑΜΟΝΗ

2) ΦΑΓΗΤΟ – ΠΟΤΟ

3) ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

4) ΟΙΚΙΑ – ΤΕΧΝΙΤΕΣ

5) ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ

6) ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

7) ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

8)  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΑΞΙ

Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται συμμορφώνονται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Η εφαρμογή Markopoulo By City Mobile θα ενημερώνει εξατομικευμένα κάθε χρήστη για τις δράσεις, τις προσφορές και τα θέματα που τον ενδιαφέρουν μέσω τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας, έγκειται σε όλους μας και ειδικότερα στους επιχειρηματίες, σε κάθε ένα και κάθε μια επαγγελματία της περιοχής μας, που θα συμμετέχουν με ενεργό ρόλο, προωθώντας δωρεάν την δουλειά τους μέσα από την πλατφόρμα!

Καλούμε λοιπόν, όλους τους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες οποιουδήποτε κλάδου, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και αξιοποιήσουν το νέο εργαλείο.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών γίνεται με την αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας (πατήστε εδώ), μαζί με δυο φωτογραφίες της επιχείρησης / επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η στήριξη της αγοράς μας είναι επιτακτική και αφορά το μέλλον του τόπου μας.
Αξίζει να είναι η πρώτη επιλογή μας.