ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μαρκόπουλο: Θρήνος για τον 27χρονο Νίκο στο σοκαριστικό τροχαίο με το ΙΧ που καρφώθηκε στις κολώνες

Μαρκόπουλο: Θρήνος για τον 27χρονο Νίκο στο σοκαριστικό τροχαίο με το ΙΧ που καρφώθηκε στις κολώνες

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο Μαρκόπουλο ο θάνατος του 27χρονου Νίκου, σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο Μαρκόπουλο ο θάνατος του 27χρονου Νίκου, σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη. Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της 22χρονης συνοδηγού του οχήματος η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όπως έχει γίνει γνωστό για το τροχαίο δυστύχημα, όλα έγιναν γύρω στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαιναν ένας 27χρονος άνδρας και μια 22χρονη εξετράπη της πορείας του και "καρφώθηκε" με δύναμη σε δύο κολόνες και σε μία στάση λεωφορείου.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο Νίκο χωρίς τις αισθήσεις και την 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μαρκόπουλο: Θρήνος για τον 27χρονο Νίκο – Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο με το ΙΧ που καρφώθηκε στις κολώνες

Στην ανακοίνωση της για το συμβάν η Πυροσβεστική ανέφερε απλώς ότι "ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός μιας τραυματισμένης γυναίκας και ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνέπεια τροχαίου, και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα". Οι πληροφορίες όμως από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο το βράδυ, κάνουν λόγο για υψηλές ταχύτητες που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο και μάλιστα σε ένα σημείο πολύ επικίνδυνο λόγω στροφών του δρόμου.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για αίτια του δυστυχήματος.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον 27χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τη 22χρονη νεαρή γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.