ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης για παιδιά στο Δήμο Μαρκοπούλου!
Featured

Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης για παιδιά στο Δήμο Μαρκοπούλου!

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Μαρκοπούλου λειτουργεί για ακόμη μια χρονιά το Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης 2024, παρέχοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι στην πόλη μας.

Παρέα με τους φίλους τους, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον, με δεκάδες δράσεις, τις οποίες θα συντονίσει εξειδικευμένο προσωπικό, όπως γυμναστές, εκπαιδευτικούς κ.ά.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6 – 12 ετών, που έχουν γεννηθεί από τον Ιούλιο του 2012 έως και τον Ιούνιο 2018. Θα αναπτυχθεί σε 3 περιόδους, σε δύο κέντρα εφαρμογής, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου και στο 2ο Λύκειο Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη.

 • Α΄ Περίοδος: 17 – 28 Ιουνίου 2024 – Δημοτικό Σταδίου Μαρκοπούλου
 • Β΄ Περίοδος: 1 – 12 Ιουλίου 2024 – Δημοτικό Σταδίου Μαρκοπούλου και 2ο Λύκειο Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη
 • Γ΄ Περίοδος: 15 – 26 Ιουλίου 2024 – Δημοτικό Σταδίου Μαρκοπούλου και 2ο Λύκειο Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη

Το ωράριο που έχει διαμορφωθεί είναι:

 • Για την προσέλευση 7.30 – 9.00.
 • Για την Α΄ αποχώρηση 13.30 – 14.00
 • Για την Β΄ αποχώρηση 30 – 16.00.

Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενδεικτικά τις ακόλουθες δράσεις:

Αθλητικές: Mini Tennis, Mini Soccer, Ενόργανη, Στίβος, Field games, Παιχνίδια Μυστηρίου & Εμπιστοσύνης, Basketball, Τοξοβολία, Just Dance, Επιτραπέζια Πρωταθλήματα, Ping Pong, Baseball, Water Games

Καλλιτεχνικά: Χειροτεχνία, Ζωγραφική, Master Chef, Κατασκευές κοσμημάτων, Bowling, Puzzles, Ζωγραφική σε καμβά, Δημιουργία Σημαίας

Το κάθε παιδί θα πρέπει να φοράει άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και να έχει μαζί του: ελαφρύ σάκο με αντηλιακό, πετσέτα προσώπου, μπλουζάκι, σορτσάκι, εσώρουχο, σαγιονάρες, μαγιό και ένα μπουκάλι για νερό.

Συνιστάται να γραφούν τα ονόματα των παιδιών στον εξοπλισμό, στο σακίδιο και στο μπουκάλι με το νερό τους.
Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπονται οι ηλεκτρονικές συσκευές (κινητό, παιχνιδομηχανές κτλ.).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 60 ευρώ ανά περίοδο για το ένα παιδί, 110 ευρώ ανά περίοδο για δύο αδέλφια, 160 ευρώ ανά περίοδο για τρία αδέλφια και 210 ευρώ ανά περίοδο για τέσσερα αδέλφια και άνω.
Παρέχεται σνακ και ατομικός χυμός.
Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε όσες περιόδους επιθυμεί, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Οδηγίες Συμμετοχής – Εγγραφής
Η περίοδος των εγγραφών είναι από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά.
Η αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στην σελίδα https://321events.gr/summer-camp-dimou-markopoulou/ αφού την συμπληρώστε, θα πρέπει να αποσταλεί μαζί με τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά στο emailΑυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 • Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο, η οποία θα βεβαιώνει, ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται. (Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη τη στιγμή που υποβάλλετε την αίτηση, μπορείτε να την προσκομίσετε την 1η ημέρα έναρξης του summer camp).
 • Για τους δημότες, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορεί να εκδοθεί στο: https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/esoterikon/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases
 • Αποδεικτικό διαμονής για κατοίκους (φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή μισθωτηρίου)

Στη συνέχεια, μόλις λάβετε email ότι η αίτηση σας έχει εγκριθεί, θα μπορείτε να προχωρήσετε στην καταβολή του κόστους συμμετοχής στα ταμεία του Δήμου Μαρκοπούλου (Δημαρχιακό Μέγαρο: Πλατεία Δημ. Σωτηρίου 1, Μαρκόπουλο), αποστέλλοντας στη συνέχεια το αποδεικτικό πληρωμής στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.

Σημείωση: Οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και μετά τις 13 Ιουνίου για τις περιόδους Β και Γ, εφόσον  υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Για την εγγραφή του κάθε παιδιού, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Τέκνα δημοτών του Δήμου Μαρκοπούλου
 • Τέκνα κατοίκων του Δήμου Μαρκοπούλου
 • Τέκνα κατοίκων άλλων Δήμων (εφόσον προκύψει διαθεσιμότητα)

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Summer Camp μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6972905502 – 6972290542

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

8943_11af0.jpg

678_833d2.jpg

345_8aa02.jpg