ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σήμερα στις 20:00, live στο facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Χρήστος Δρίτσας, μιλάει με όλους και για όλα

Νέους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας με τους πολίτες του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη, εφαρμόζει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης, Μπορούμε Αλλιώς και υποψήφιος Δήμαρχος Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη, Χρήστος Δρίτσας.

Σήμερα εγκαινιάζει την ζωντανή επαφή με τους δημότες μέσω της σελίδας του στο Facebook ( Χρήστος Νικ Δρίτσας) στις οχτώ το απόγευμα.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της παράταξης του κ. Δρίτσα, κα Ευαγγελία Κεχρή αφήνει σε δηλώσεις της να εννοηθεί, ότι ο κύριος Δρίτσας θα μιλήσει με ξεκάθαρο λόγο, χωρίς κανόνες και πλαίσια, με όλους και για όλα!!!!!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το κάλεσμα του κυρίου Δρίτσα , για συστράτευση πολιτικών δυνάμεων και ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες.

Τέλος πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο κύριος Δρίτσας και οι συνεργάτες του, έχουν συνεχείς επαφές με υψηλά κυβερνητικά στελέχη άλλοτε σε προκαθορισμένα ραντεβού και άλλοτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, προωθώντας τα προβλήματα του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη σχεδιάζοντας από τώρα την επόμενη μέρα!!!!