ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΣΙ ΑΝΤΩΝΗ, 29 EΤΩΝ - Παράκληση από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η περιπέτεια του Γκιόσι Αντώνη 29 ετών, έληξε σήμερα, 17/5/2022, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Γκιόσι Αντώνης βρέθηκε στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία του

Ο Γκιόσι Αντώνης είχε εξαφανιστεί στις 8/5/2022 από την περιοχή του Μαρκόπουλου. Στις 16/5/2022, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γκιόσι Αντώνη και τους οικείους του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης 

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

 

e mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/  

 «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

 

Πηγή: https://www.hamogelo.gr