Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Σήμερα (σ.σ χθες), 06/05/2021, διαβάσαμε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ένα δελτίο τύπου του Δημάρχου κου Σταμούλη όσον αφορά την διέλευση του καλωδίου υπερ-υψηλής τάσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης, περνώντας από κατοικημένες περιοχές της Αγίας Τριάδας, του Ήρεμου Κύματος, των Αλμύρων Βουρκάρι, της Λάκας και της Νέας Περάμου.
Εμείς δηλώνουμε στον κύριο Δήμαρχο, διότι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την στάση του όλον αυτόν τον καιρό, ότι εμπαίζει τους πολίτες του Δήμου και παραπλανάει την κοινή γνώμη με τις σημερινές του δηλώσεις, περί μη αδειοδότησης του έργου.
Καλώ τους Δημότες και την Αντιπολίτευση να δουν ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Ιουλίου 2020 που προκάλεσε η αντιπολίτευση με θέμα την συζήτηση επί του φλέγοντος ζητήματος της διέλευσης του καλωδίου υπερ-υψηλής τάσης μέσα στα όρια του Δήμου μας.
Ο κ. Σταμούλης είπε στην αντιπολίτευση με κατηγορηματικό τρόπο, πως «έχουν φέρει ένα θέμα που δεν υπάρχει, έχει ακυρωθεί». Μάλιστα, αυτό είπατε κύριε Σταμούλη, όπως ήταν και οι δηλώσεις σας περί του κέντρου μεταναστών που θα γινόταν στην Νέα Πέραμο και χαρακτηρίσατε τις φήμες αυτές ως, ανυπόστατες. Αναφέρθηκαν πολλές άλλες ανακρίβειες από τον κο Δήμαρχο, όπως ότι το καλώδιο δεν είναι επιβλαβές για την υγεία, όπως και προχώρησε σε συζητήσεις με τον ΑΔΜΗΕ για αντισταθμιστικά, χωρίς καμία διαβούλευση και με το στυλ του αποφασίζω και πράττω μόνος.
Θα αναφερθούμε σε τίτλους άρθρων των τοπικών και μη μέσω ενημέρωσης που έγιναν πριν έναν χρόνο, ώστε να θυμίσουμε στον κόσμο, αλλά και στον Προέδρο και το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, τι δήλωνε τότε η ΟΛΗ η αντιπολίτευση.
Σταμούλης δεν είναι επιβλαβές για την υγεία.
Νέα Πέραμος, 06/05/2021