ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακρίσεις για τον Α.Ο. Μεγάρων στο Διασυλλογικό

Χρυσά μετάλλια για Μαρία Βαρελά & Νικήτα Μπούρα

4η θέση για Σωτηρία Σχινά & Κιόσια Αρτάν

Εντυπωσίασε ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν παρά τις δυσκολίες

Οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του Α.Ο. Μεγάρων εντυπωσίασαν σε ένα από τα πρώτα διασυλλογικά που διεξάγονται υπό συνθήκες πανδημίας, στον Άγιο Kοσμά το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαϊου.(φωτογραφία αρχείου)

O Α.Ο. Μεγάρων πήρε 2 χρυσά μετάλλια  με την Μαρία Bαρελά στα κορίτσια και τον Νικήτα Μπούρα στα αγόρια και δυο τέταρτες θέσεις με την Σχινά Σωτηρία στο έξαθλο και τον Κιόσια Αρτάν στο ακόντιο ανδρών με 51.08 μ. νέο ατομικό ρεκόρ αν και πρώτη χρονιά έφηβος.

H επίδοση του πρωταθλητή του Α.Ο. Μεγάρων και τρίτου νικητή στην Ευρώπη  στο τριπλούν το 2019  στην κατηγορία κ20 Ανδρέα Πανταζή αυτή την στιγμή είναι πρώτη επίδοση  στην κατηγορία ανδρών στην Ευρώπη και Κ23 πρώτη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία κ23 και όγδοη στον κόσμο στην κατηγορία ανδρών.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μεγάρων Σπύρος Καλοζούμης σε ανάρτησή του τόνισε τις δυσκολίες του συλλόγου όσο και του αθλητή την περίοδο που πέρασε. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Ανδρέας Πανταζής είχε φέτος σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ, όπως και νόσησε covid19 .

Ο Σύλλογος αντιμετωπίζει, όπως γενικά τα αθλητικά σωματεία, οικονομικά προβλήματα και για αυτό ο Σπύρος Καλοζούμης απηύθυνε έκκληση σε όποιον θέλει να συνεισφέρει με κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου  Εθνική Τράπεζα 411/48006566 –Αθλητικός Όμιλος Μεγάρων.