Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Προγραμματισμένη εφαρμογή προνυμφοκτονίας από αέρος με DRONE στον υγρότοπο Βουρκαρίου του Δήμου Μεγαρέων θα πραγματοποιηθεί από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής την Παρασκευή 18 Μαρτίου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.
Καλούνται για λόγους προστασίας πολίτες που κατοικούν ή και εργάζονται στην περιοχή για την ημερομηνία της αεροεφαρμογής, ώστε κατά την διάρκεια του ψεκασμού η περιοχή να είναι ελεύθερη από ανθρώπους και ζώα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λ. Κοσμόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μεριμνούμε εγκαίρως για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας και για αυτό προχωράμε στις απαραίτητες ενέργειες βάσει της κείμενης νομοθεσίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής».