ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την προσωρινή μετεγκατάσταση των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών στο κτίριο του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, αποφάσισε ο Δήμος Παιανίας

Στο κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου διαπιστώθηκαν εκτεταμένες φθορές στους εξωτερικούς τοίχους που χρήζουν άμεσης επισκευής οπότε για την ασφάλεια των μαθητών κρίθηκε απαραίτητη η μετεγκατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 στο σχολείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, συνοδευόμενου από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου με τον Σύλλογο Γονέων και την Διεύθυνση του σχολείου όπου και εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές.

Η αποκατάσταση των φυσιολογικών – όπως επισημάνθηκε- φθορών συνέπεια της έλλειψης συντήρησης του σχολικού κτιρίου (από το 2010 δεν έχει ληφθεί πρωτοβουλία για τις σχολικές δομές στον δήμο), θα γίνει σε δύο φάσεις με την δεύτερη να ξεκινά στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ας σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα «Παιδεία 2021-2023» το οποίο περιλαμβάνει την αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Παιανίας.