ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα απανωτά χαστούκια στον πρώην Δήμαρχο κ. Σπύρο Στάμου που ξέχασε... ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Δημήτρης Ανδρέου

Επίθεση στην δημοτική αρχή Παιανίας αλλά και τον Κώστα Μπουλμέτη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Ανδρέου της παράταξης Στάμου με αφορμή τα όσα έγιναν στα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης αναφέρεται στις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη που είχαν ψηφιστεί ήδη από πέρυσι επισημαίνοντας πως η παράταξη Στάμου κατάθεσε εναλλακτική πρόταση η οποία δεν υπερψηφίστηκε.

Ξέχασε όμως ο κ. Ανδρέου να πει ότι δεν υπερψηφίστηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις γιατί είχε ήδη απορριφθεί από την Οικονομική Υπηρεσία ενώ οι εναλλακτικές προτάσεις που κατά το 2020 πέρασαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, απερρίφθησαν εν τέλει από την αποκεντρωμένη διοίκηση ενώ όσοι υπερψήφισαν έχουν κληθεί σε απολογία.

Αλήθεια για αυτό τι έχει να πει ο κ. Ανδρέου; Απολογήθηκε στην αποκεντρωμένη;

Αν εκείνος έχει ξεχάσει ας του θυμίσουμε τι τύχη είχαν οι εναλλακτικές προτάσεις που μόνο αποτέλεσμα ήταν να ταλαιπωρήσουν έναν ολόκληρο δήμο καθώς σύμφωνα με τους αρμοδίους έπασχαν νομιμότητας!

Όχι μόνο λοιπόν κατέθετε ο ίδιος για λογαριασμό της παράταξής του προτάσεις οι οποίες απορρίπτονταν αλλά επιπλέον επανέφερε ακριβώς τις ίδιες όπως τονίζει σε έγγραφό της η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών στις 29 Ιουνίου.

Και τι λέει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τις τρεις εναλλακτικές προτάσεις που υπερψηφίστηκαν από την αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένης τότε της παράταξης Μπουλμέτη; Ότι έπασχαν νομιμότητας.

Εγκαλεί λοιπόν ο κ. Ανδρέου την Δημοτική Αρχή αλλά και την παράταξη Μπουλμέτη διότι έκαναν όσα ο νόμος προβλέπει.

Καλό θα ήταν οπότε πριν κάνει συστάσεις σε άλλους να αναλογιστεί ότι προτείνει στην αντιπολίτευση για ακόμα μια φορά να παρανομήσει.