ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε "πανδημία"... τείνει να εξελιχθεί η αποστολή εξωδίκων και αγωγών σε Πολίτες από Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης στο δήμο Παιανίας

Αλγεινή εντύπωση  και οργή έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία της Παιανίας και των Γλυκών Νερών η αποστολή Εξωδίκων και Αγωγών σε πολίτες του δήμου Παιανίας από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. 

Υπογραμμίζουμε εκ των προτέρων ότι στην περίπτωση που τα εξώδικα και οι αγωγές ήταν από πολίτη προς πολίτη είναι αυτονόητο ότι δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να ασχοληθούμε αφού "Τα εν οίκω μη εν δήμω".

Ορμώμενοι λοιπόν από αναρτήσεις και σχόλια πολιτών στα social media, συγκεκριμένοι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  "θεωρούν"  ότι αποτελούν υπαινιγμό για τους ίδιους ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται".

Ο λόγος που αποφασίσαμε να το δημοσιεύουμε  είναι τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί - ειδικά τις τελευταίες μέρες - από οργισμένους πολίτες της Παιανίας υπογραμμίζοντας μας ότι "δεν τους δώσαμε την ψήφο μας για να ασχολούνται με αναρτήσεις δημοτών αλλά να μας εκπροσωπήσουν επάξια στα Δημοτικά Συμβούλια και όχι στις αίθουσες των Δικαστηρίων."

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι οι αναρτήσεις και τα σχόλια αφορούσαν  έστω και στο 0.001% τους συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους θα έπρεπε να τις προσπεράσουν γιατί το μόνο που θα πετύχουν είναι να τους προσπεράσει το εκλογικό σώμα της Παιανίας και των Γλυκών Νερών στην περίπτωση που αποφασίσουν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα το 2023. 

Ο λόγος: Οι πολιτικοί θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι από τη στιγμή που παίρνουν πολιτικά ή πολιτειακά αξιώματα θα δέχονται τη σάτιρα και την κριτική απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι στον αύλειο χώρο της Ευελπίδων αναμένοντας την εκδίκαση μιας αγωγής, μια άλλης, μιας μήνυσης ...και έτσι οι μήνες θα περνούν και μετά το πέρας της θητείας τους, μόνο δικόγραφα θα έχουν να επιδείξουν στους πολίτες του δήμου που έχουν εκλεγεί.

Και στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε μια τεράστια απορία που μας έχει δημιουργηθεί : 

Αν...αν λέμε αφορούν πραγματικά τους εν λόγω δημοτικούς συμβούλους οι αναρτήσεις και τα σχόλια, γιατί δεν περιορίζονται στην "αποκατάσταση" και μόνο της "θιγμένης" προσωπικότητας τους αλλά ζητούν και χρηματική αποζημίωση;  Και εν τέλει, διαψεύδουν ή όχι τα όσα θεωρούν πως τους καταλογίζονται;

"Μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια";;;...Ετοιμάζουμε κουμπαρά για το 2023 ;;; 

Οι πολίτες που σας ψήφισαν ΚΥΡΙΟΙ είναι εξοργισμένοι και το γνωρίζετε. Αν εσείς κρατάτε μόνο τις απόψεις αυτών που σας "χαϊδεύουν τ’ αυτιά" μην απορήσετε για όποιο μελλοντικό ψηφοθηρικό αποτέλεσμα. Εσείς και μόνο εσείς θα το έχετε προκαλέσει .