ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π.Α.Ο.ΔΗ.Π: Διαδικτυακή προβολή της θεατρικής παράστασης για παιδιά "ΣΕΙΣΜΟΛΑΔΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ" την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00 μ.μ

Αυτή την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00 μ.μ. ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ σε συνεργασία με το Θεατρικό Οργανισμό "ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ...ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ" σας προσκαλούν σε μια πρωτότυπη, επίκαιρη και απόλυτα ασφαλή θεατρική πρεμιέρα! Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ παρουσιάζει σε πρώτη διαδικτυακή προβολή τη θεατρική παράσταση για παιδιά με τίτλο "ΣΕΙΣΜΟΛΑΔΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ".
 
Μια διασκεδαστική παράσταση με εκπαιδευτικό χρώμα και διαδραστικά στοιχεία όπου οι ηθοποιοί παίζουν και εξηγούν (μέσα από εικόνες, κούκλες, μουσική, χορό & βιντεοπροβολές θεατρικών κινουμένων σχεδίων) τι είναι ο σεισμός; Τι είναι αυτό που συμβαίνει στη γη μας όταν γίνεται ένας σεισμός; Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 
Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει μια συζήτηση επάνω σε ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και το θεατρικό χώρο σε σχέση με τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.
 
Πληροφορίες παράστασης: Σενάριο-σκηνοθεσία: Nίκος Καμτσής, Σκηνικό/κοστούμια: Mίκα Πανάγου, Πρωτότυπη μουσική : Xρήστος Ξενάκης ,Παίζουν οι ηθοποιοί: Δέσποινα Μακρή, Αθηνά Xατζηαθανασίου.
 
Διάρκεια παράστασης : 60 λεπτά
 
Η παρουσίαση της παράστασης θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του zoom. Το μόνο που χρειάζεται για να την παρακολουθήσετε είναι να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή του zoom στον Η/Υ σας(https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe), στο tablet σας, τη smart TV ή ακόμη και στο κινητό σας τηλέφωνο.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα τηλέφωνα : 2108656004, 6973882023, 6944360015.