ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας υπό τον δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη και με την συμμετοχή του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Σταύρου και τον ειδικό συνεργάτη Γιάννη Μπούα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2)

Ο Ισίδωρος Μάδης ζήτησε από τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας αυξημένη επαγρύπνηση τα επόμενα 24ωρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδεια», καλώντας τα παράλληλα να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Ενημέρωσε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για επιπλέον 5 τόνους αλάτι (2,5 τόνους για κάθε ΔΕ) ενώ τα οχήματα είναι σε ετοιμότητα και στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας.
 
Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας υπάρχει τόσο με το ΑΤ Παιανίας όσο και με την Τροχαία για τον συντονισμό των ενεργειών τους.
 
Επέστησε την προσοχή της στελεχών της Πολιτικής Προστασίας ειδικά στην ΔΕ Γλυκών Νερών λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ έκανε έκκληση και στους κατοίκους για ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων διαβεβαιώνοντας πως «θα είμαστε δίπλα και θα παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται».
 
Όπως είπε ο Δήμαρχος Παιανίας το βάρος θα πρέπει να δοθεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες των δύο Δημοτικών Ενοτήτων αλλά και στις οδούς που συνδέουν τους οικισμούς με την πόλη.
 
Ο Ισίδωρος Μάδης ενημερώθηκε πως ήδη από το πρωί του Σαββάτου δεκάδες κάτοικοι έχουν προμηθευθεί αλάτι τόσο στα Γλυκά Νερά (από το νεκροταφείο) όσο και στην Παιανία (από την έδρα της Π.Π.) καθώς και οδηγίες για την ορθή χρήση του.
 
«Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κακοκαιρίας κρατώντας ανοιχτή την πόλη μας και διευκολύνοντας τους κατοίκους. Θα είμαι στο πλευρό σας στηρίζοντας με όποιον τρόπο μου ζητηθεί το έργο σας. Ο ρόλος σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικός για αυτό και σας καλώ πρωτίστως να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για εσάς» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας.