ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ψεύτης και φυγόδικος ο Ντζακώστας: Την κοπάνησε από το δικαστήριο, παρών σε δείπνο

Ψεύτης και φυγόδικος ο Ντζακώστας: Την κοπάνησε από το δικαστήριο, παρών σε δείπνο

 Στα ψέματά του πνίγεται το πρωτοπαλίκαρο του παραιτηθέντα Στάμου, Θανάσης Ντζακώστας, ξεχνώντας πως αυτά έχουν κοντά ποδάρια. Ο άλλοτε υπηρέτης του νόμου που αποτάχθηκε κακήν κακώς για λόγους που όλη η κοινωνία γνωρίζει αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι βρέχει. Και με περίσσιο θράσος διαστρεβλώνει δικαστικές αποφάσεις για να αποδείξει πως είναι λευκή περιστερά.


 Ο πρώην αστυνομικός, πριν από λίγες μέρες δικαζόταν για επίθεση κατά άλλου δημοτικού συμβούλου και διεκδίκησε αναβολή με rapid test το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έγινε σε συνεργάτιδά του! Όπως δηλώθηκε στο δικαστήριο – όπου θα καταδικαζόταν για ποινικό αδίκημα και θα έχανε την ευκαιρία πιθανότατα να είναι υποψήφιος- ο Ντζακώστας ήταν θετικός στον κορωνοϊό! Στη συνέχεια όμως έγινε θαύμα: λίγες ώρες αργότερα έδωσε το παρόν σε τραπέζι που είχε στηθεί στην Παιανία προς τιμήν υποψήφιου βουλευτή! Θεραπεύτηκε μέσα σε λίγες ώρες ή παραβίασε τον νόμο;

 Η απάντηση είναι αυτονόητη... Δυστυχώς όμως για εκείνον ηττήθηκε πολλαπλά μιας και η έδρα δεν του έκανε το χατίρι και θα δικαστεί συντομότερα από ότι ήλπιζε, μέσα στο καλοκαίρι, και σε κάθε περίπτωση προ των εκλογών.

 Αντιλαμβανόμενος ότι η προσπάθειά του ναυάγησε επέλεξε νέα στρατηγική: να περάσει στην επίθεση. Και με μια χυδαία ανάρτηση την Κυριακή επιχείρησε να εμφανιστεί ως δικαιωμένος δικαστικά σε δύο υποθέσεις. Μια ανάρτηση που ψευδολογεί από την αρχή έως το τέλος. Αποκρύπτει ότι τουλάχιστον στη μία περίπτωση η αγωγή του απορρίφθηκε από τη δικαιοσύνη και αναγνωρίστηκε μόνο μια παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ενώ αντίστοιχα και στην άλλη περίπτωση υπάρχει μόνο μια εκκρεμότητα που θα κριθεί στο εφετείο. Με άλλα λόγια δεν έχει τελεσιδικήσει.
Μάλιστα η «πρωτοβουλία» του αυτή θα τον φέρει εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες ως κατηγορούμενο καθώς ένας από τους εμπλεκόμενους προανήγγειλε προσφυγή για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία και θα κερδίσει όπως σχολιάζουν όσοι έχουν διαβάσει την δικαστική απόφαση.
 Κάθε μέρα που περνά γίνεται ξεκάθαρο πως ο Σπύρος Στάμου, ο οποίος έγινε παγκόσμια πρωτοτυπία παραιτούμενος για να έχει χρόνο για την προεκλογική του εκστρατεία και η ομάδα του, βλέποντας πως έχει χάσει κάθε αναφορά στην τοπική κοινωνία επιλέγει τη λύση της τοξικότητας.

Πνίγει τον δήμο για να ζήσει ο ίδιος και η ομάδα του!