ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Ντζακώστα

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Ντζακώστα

Ο Ταλαντούχος κ. Ντζακώστας είναι αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση.

 Σε απάντηση της κατάπτυστης ανάρτησης που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο θιγόμενος απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση, με την οποία τον καλεί να αφαιρέσει την συκοφαντική δημοσίευση, άλλως θα στραφεί εναντίον του δικαστικώς. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο θιγόμενος ζητάει επιτακτικά από το πρωτοπαλίκαρο του Σπύρου Στάμου να δημοσιεύσει την με αριθμό 379/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες και αφορά την μεταξύ τους αντιδικία. Ο θιγόμενος δηλώνει μάλιστα στον κ. Ντζακώστα ότι συναινεί για την εν λόγω δημοσίευση της απόφασης και ότι δεν θα θεωρήσει τούτη ως παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων.

 Τι θα πράξει άραγε ο κ. Ντζακώστας ; Θα ποιήσει την νήσσαν, όπως δηλαδή έκανε και στην περίπτωση του αδελφού του Δημάρχου, όταν και εκείνος τον κάλεσε να δημοσιεύσει την απόφαση που εκδόθηκε στην μεταξύ τους δίκη; Απ΄ ότι μαθαίνουμε η 379/2023 απόφαση κυριολεκτικά κρεμάει στα μανταλάκια τον κ. Ντζακώστα, αφού αναφέρει με το Ν και με το Σ όλους τους λόγους για τους οποίος αποτάχθηκε ατιμωτικά από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Επίσης, η απόφαση επιβάλει ένα μικρό πρόστιμο στον αντίδικο του Ντζακώστα, όχι για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο δημοτικός σύμβουλος, αλλά επειδή αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο FACEBOOK άρθρο της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ΡΕΠΟΡΤΑΖ» που ανέλυε τους λόγους απόταξής του Ντζακώστα από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και τις ποινικές του καταδίκες, κάτι που θεωρήθηκε παραβίαση προσωπικών δεδομένων!!!

 Η υπόθεση αυτή ωστόσο δεν έχει τελεσιδικήσει και εκκρεμεί στο Εφετείο.

 Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Ντζακώστα. Αναμένουμε να δημοσιεύσεις την απόφαση. Αλλιώς, πάψε να μας κουνάς το δάκτυλο, μπας και ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες σου.