Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιανία: Του έκλεψαν την καραμπίνα και η Αστυνομία… τον συνέλαβε

Παιανία: Του έκλεψαν την καραμπίνα και η Αστυνομία… τον συνέλαβε

Κατήγγειλε στην Αστυνομία πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν και… του πέρασαν χειροπέδες.

Αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενε ο 64χρονος άντρας από την Παιανία, όταν κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ληστές είχαν μπει στο σπίτι του και μεταξύ άλλων του έκλεψαν και την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με το Law&order, όταν οι αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν στην οδό Παπασπύρου, τον συνέλαβαν για πλημμελή φύλαξη του όπλου!

Η διάρρηξη στο σπίτι του 64χρονου, έγινε σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, μεταξύ 12:30 και 23:30 το βράδυ της Παρασκευής (31/3).

Πηγή:https://www.thetoc.gr/

powered by social2s