ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας: Βραβεύθηκαν οι αριστούχοι και οι επιτυχόντες μαθητές

Δήμος Παιανίας: Βραβεύθηκαν οι αριστούχοι και οι επιτυχόντες μαθητές

Περισσότεροι από 600 γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και φίλοι των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Παιανίας γέμισαν τον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Βορρέ για να χειροκροτήσουν τους σημερινούς φοιτητές που παρέλαβαν τους επαίνους τους.
«Η σημερινή εκδήλωση είναι η πιο σημαντική για τον Δήμο Παιανίας. Γιατί σήμερα τιμούμε το μέλλον μας, το μέλλον του τόπου μας, τα παιδιά εκείνα που έχουν ήδη λάβει τη σκυτάλη της επόμενης μέρας. Κοιτάζοντας όλες και όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές που αποφοιτήσατε από τα σχολεία του Δήμου Παιανίας προσωπικά παίρνω δύναμη για να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο: αυτόν της ανάπτυξης και της προόδου, προσφέροντας τα μέγιστα σε όσες και όσους ακολουθούν» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης στην σύντομη ομιλία του. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη στήριξη που δέχεται η νέα γενιά: «Το σπουδαίο αυτής της στιγμής είναι πως οι δικοί σας άνθρωποι στέκονται δίπλα σας σε αυτή τη διαδικασία. Πιστοί βοηθοί και υποστηρικτές. Λένε συχνά ‘’δίνουμε εξετάσεις’’ θέλοντας να τονίσουν πως βρίσκονται δίπλα σας σε αυτό τον αγώνα. Έτσι και σήμερα είναι εδώ στη βράβευσή σας, να σας δουν να παίρνετε μέρος σε αυτή την διαδικασία που η πόλη σας, αναγνωρίζει τον αγώνα σας ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στα πρόσωπα σας».
«Είμαστε περήφανοι για σας. Είστε μια γενιά που στερείστε πράγματα. Και είστε μια γενιά πολύ πιο καταρτισμένη από την παλιά» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Μάδης.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δήμαρχος Παιανίας κάλεσε στο βήμα την Μαρία Γιαχουντή, την συνταξιούχο διευθύντρια του Λυκείου Παιανίας η οποία τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά της. «Τα παιδιά που τελείωσαν από το Δημοσθένειο είμαι σίγουρος πως την ξέρετε καλά. Και είμαι ακόμα πιο σίγουρος ότι την αγαπήσατε σαν καθηγήτρια και διευθύντρια σας. Η Μαρία πλέον είναι συνταξιούχος. Έβγαλε εκατοντάδες ενήλικες στην κοινωνία μας, άξια παιδιά, εξοπλισμένους με αρετές αναγκαίες για την ανάπτυξη του τόπου μας. Μετά από πρόταση της νυν διευθύντριας Γιώτας Σούτερ αποφασίσαμε πως η καλύτερη μέρα για να τιμήσουμε την Μαρία Γιαχουντή είναι η σημερινή γιορτή για τα παιδιά που αγάπησε τόσο πολύ. Η πόλη της Παιανίας, αγαπητή Μαρία σε ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά σου και σε καλούμε να λάβεις το δώρο σου από το αγαπημένο σου σχολείο» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
Κατά την τελετή απονομής επαίνων ο Δήμος Παιανίας και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, παρέδωσαν έξι χρηματικές επιταγές συνολικής αξίας 4.500€, ευγενικής δωρεάς του ΔΑΑ, στους έξι αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου Παιανίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2021-2022. Τις επιταγές παρέδωσε η Ευδοκία Αναματερού, Ειδικός Ποιότητας Αέρα, Κλιματικής Αλλαγής και Κοινωνικής Δέσμευσης του ΔΑΑ

 

Οι έξι αριστεύσαντες είναι:

  • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  • ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
  • ΜΠΡΟΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΑΓΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  • ΚΑΡΑΠΕΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  • ΜΑΛΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης, οι υποψήφιοι βουλευτές Πέτρος Φιλίππου, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, Μακεδονία Κουτσουμπέλη-Ξυλούρη, Βάσια Αναστασίου, Παντελής Ασπραδάκης , Λάζαρος Καραούλης και Γιάννης Σμέρος. 

AP_0007.jpg


AP_0070.jpg

AP_0072.jpg

AP_0099.jpg

AP_0195.jpg

AP_0206.jpg

AP_0275.jpg

AP_0352.jpg

AP_0383.jpg

AP_0409.jpg

AP_0427.jpg

AP_0448.jpg

AP_0463.jpg

AP_0483.jpg

AP_0506.jpg

AP_0528.jpg

AP_0544.jpg

AP_0586.jpg

AP_0595.jpg

AP_0631.jpg

AP_0659.jpg

AP_0672.jpg

AP_0703.jpg

AP_0713.jpg

AP_0804.jpg