ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στα μονοπάτια του Υμηττού περιηγήθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Δημοσθένειου Ενιαίου Λυκείου Παιανίας

Στα μονοπάτια του Υμηττού περιηγήθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Δημοσθένειου Ενιαίου Λυκείου Παιανίας

Στα μονοπάτια του Υμηττού περιηγήθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Δημοσθένειου Ενιαίου Λυκείου Παιανίας στο πλαίσιο του προγράμματος "Zero Plastic" του ΣΠΑΥ. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές που κρύβει το βουνό και έδωσαν τη δική τους υπόσχεση για έναν καθαρό και Υμηττό!

Το "κυνήγι πλαστικού" είχε πλούσια «λάφυρα» καθώς οι συμμετέχοντες απομάκρυναν (και) από το μονοπάτι που ακολούθησαν προς τα Ορυχεία Φυρέ σκουπίδια που δεν έχουν θέση στο βουνό μας και το θέτουν σε κίνδυνο.

Στη δράση, μαζί με την Ομάδα του ΣΠΑΥ, συμμετείχαν μαζί μας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Εθελοντισμού του Δήμου Παιανίας Γιάννης Σαμωνάς Ξύκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κλειώ Ανδρέου, ο Αντιδήμαρχος Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Γλυκών Νερών Σταύρος Θανάσης, ο Εντεταλμένος Συμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μίλτος Αντωνίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γλυκών Νερών Αρτέμης Βαγιωνάκης, η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Λένα Θεοτοκάτου καθώς επίσης και ο Εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παιανίας Χρήστος Δημητριάδης.