ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας: Νέα πλατεία, παιδική χαρά και υπαίθριο γυμναστήριο στα Γλυκά Νερά

Δήμος Παιανίας: Νέα πλατεία, παιδική χαρά και υπαίθριο γυμναστήριο στα Γλυκά Νερά

Άμεσα ξεκινά -μετά την υπογραφή της σύμβασης- η ανάπλαση στο ΟΤ 531 (οδός Σολωμού) στην Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών του Δήμου Παιανίας» για την δημιουργία μιας νέας πλατείας και παιδικής χαράς 340 τ.μ περίπου σε έκταση 2.398,4 τ.μ. Στον ίδιο χώρο δημιουργείται και υπαίθριος χώρος εκγύμνασης ενηλίκων με την τοποθέτηση οργάνων ενώ το υπόλοιπο τμήμα διαμορφώνεται ως χώρος πρασίνου και περιπάτου. 


Περιμετρικά του οικοπέδου θα δημιουργηθεί επίσης ένας ποδηλατόδρομος, ενώ επί της οδού Σολωμού θα δημιουργηθούν και δέκα θέσεις στάθμευσης που θα καλύπτουν τις ανάγκες του κοινόχρηστου χώρου αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
«Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι δημότες των Γλυκών Νερών θα έχουν στη διάθεσή τους άλλον έναν κοινόχρηστο χώρο σε σημείο όπου δεν υπήρχε καμία διέξοδος. Πιστοί στη δέσμευσή μας για αστικές αναπλάσεις συνεχίζουμε για να αλλάξουμε συνολικά την εικόνα των δύο πόλεων. Θυμίζω πως βαίνει σε ολοκλήρωση η μεγάλη ανάπλαση στο Φούρεσι με τη νέα παιδική χαρά και την πλατεία ενώ σε εξέλιξη είναι το έργο των διανοίξεων στο Μιχούλι και επέκτασης της ύδρευσης και τα νέα γήπεδα.  Επιπλέον, έχει προκηρυχθεί το έργο της οδικής ασφάλειας ενώ έχει δρομολογηθεί η ασφαλτόστρωση. Στόχος παραμένει και η μεγάλη ανάπλαση στην πλατεία Κορυτσάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης περιγράφοντας τα έργα που εξελίσσονται στη ΔΕ Γλυκών Νερών.  

Το έργο προϋπολογισμού 385.196 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο , μεταμορφώνει όλη την περιοχή καθώς προβλέπεται η διάνοιξη και διάστρωση με κυβόλιθους των πεζοδρόμων που γειτνιάζουν με το οικόπεδο και η αποπεράτωση της οδού Σολωμού μεταξύ τον οδών Θεσσαλίας και Καρδίτσης

24_68189.jpg

45_9a114.jpg

67_37dcf.jpg