ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μία γυναίκα αποτελεί το “μήλον της Έριδος” για πολλούς συνδυασμούς στο δήμο Παιανίας

Μία γυναίκα αποτελεί το “μήλον της Έριδος” για πολλούς συνδυασμούς στο δήμο Παιανίας

Μία  γυναίκα αποτελεί δικαίως το «μήλον της Έριδος»,  στο δήμο Παιανίας, αφού είναι μία δυναμική γυναίκα με πολλές περγαμηνές. Αγαπά τον τόπο της και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει  πολλά με ανιδιοτελή προσφορά σε όλα τα επίπεδα.

Η ενασχόληση της με τα κοινά έχει αρχίσει πριν πολλά χρόνια, χωρίς βέβαια να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, αλλά μέσα από συλλόγους, συλλόγους γονέων και τελευταία βέβαια μέσα από την τοπική οργάνωση του κόμματος της, στην οποία είναι στο διοικητικό συμβούλιο.

Το πάθος της για τον δήμο, η εργατικότητά της και το οργανωτικό της πνεύμα και τα «πιστεύω» της σε συνδυασμό με το μορφωτικό της υπόβαθρο, τη “σπρώχνουν” πλέον να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, την οποία διακαώς θέλουν όλοι στο συνδυασμό τους. 

Πιστεύει ότι ο Τουρισμός συνδέεται άρρηκτα με τον Πολιτισμό και την Παράδοση και ότι πρέπει να στραφούν και να δουλέψουν όλοι, προς αυτή τη κατεύθυνση, γιατί η Παιανία και τα Γλυκά Νερά διαθέτουν μεγάλο πλούτο.

Στόχος της να συμμετέχει στα κοινά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, να δουλέψει και να βοηθήσει στην ανάδειξη των συγκριτικών στοιχείων του δήμου, που θα τον κατατάξουν στη θέση που του αξίζει και θα χτίσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις εργασίας, ευημερίας και ποιότητας ζωής για τις επόμενες γενιές.

Ποιος θα την κερδίσει ;