ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Στάμου… νεοδημοκράτης: Κλάμα μέχρι δακρύων στην Παιανία

Ο Στάμου… νεοδημοκράτης: Κλάμα μέχρι δακρύων στην Παιανία

Σανίδα σωτηρίας αναζητά ο Σπύρος Στάμου μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την αποστρατεία του κολλητού του Χρήστου Σπίρτζη. Ο πρώην δήμαρχος Παιανίας δεν έκρυβε την αγωνία του για την πολιτική τύχη του πρώην πια βουλευτή ο οποίος είχε επιφορτιστεί με την τοπική αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας.

Ο Στάμου θεωρούσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα του εξασφάλιζε κάποια δυναμική μπας και καταφέρει την πολυπόθητη επιστροφή αλλά οι Έλληνες επέλεξαν διαφορετικά. Κατά τις εκλογές του Μαΐου μάλιστα, με ενοχλητικό τρόπο πίεζε να μάθει αν τα κατάφερε ο πρώην υπουργός προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των ΣΥΡΙΖΑίων που ήδη έκλαιγαν τη μοίρα τους.
Τι να κάνει και αυτός, από το ΠΑΣΟΚ προκοπή δεν βλέπει, το λιβάνισμα Χριστοδουλάκη δεν έπιασε τόπο ενώ και ο «πράσινος» γραμματέας που έχει στο συνδυασμό του αποδείχθηκε κουτσό άλογο, αποφάσισε να παίξει εκτός έδρας και να υποκριθεί τον Νεοδημοκράτη προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όσους τον γνωρίζουν.
Εσπευσε να στηθεί στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη σαν τον φτωχό συγγενή μπας και πείσει το πόπολο και τον σταυρώσει στην κάλπη.

Του διαφεύγει βέβαια ότι στην Παιανία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και το παρελθόν τούς ακολουθεί. Το μόνο που δεν έχει κάνει προς ώρας – γιατί ποτέ μην λες ποτέ- είναι να πάει να γραφτεί και στην τοπική μπας και καβαλήσει στο κύμα της νίκης που προκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που τότε θα πρέπει να βρει τρόπο να διαγράψει το ευχολόγιο του υπέρ του ΠΑΣΟΚ και της ανάγκης να επιστρέψει ισχυρότερο.