ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ηχηρό μήνυμα για ανανέωση της θητείας του δημάρχου Παιανίας κ. Ισίδωρου Μάδη, έστειλαν οι δημότες το βράδυ της Κυριακής 2/7

Ηχηρό μήνυμα για ανανέωση της θητείας του δημάρχου Παιανίας κ. Ισίδωρου Μάδη, έστειλαν οι δημότες το βράδυ της Κυριακής 2/7

Δήμαρχο για μια νέα θητεία επέλεξε ο Δήμος Παιανίας το βράδυ της Κυριακής με τους δημότες να στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Εκατοντάδες πολιτών κατέκλυσαν την Ιωάννου Μεταξά, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Ισίδωρου Μάδη, για να δείξουν την υποστήριξή τους στον δήμαρχο που έβαλε τον Δήμο Παιανίας σε τροχιά ανάπτυξης.

Σταθερά στο πλευρό του ήταν οι Σταύρος Θανάσης και Κώστας Μπουλμέτης οι οποίοι συστρατεύτηκαν με τον Ισίδωρο Μάδη και συμμετέχουν ο καθένας με τον τρόπο του στον συνδυασμό Αλλάζουμε Μαζί.

3_05e65.jpg

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου και της πρέσβη της Ελλάδας στην Ιρλανδία Μαγδαληνής Νικολάου ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του επεφύλασσε μια σημαντική έκπληξη στους παρευρισκομένους: ανακοίνωσε ένα μεγάλο έργο στα Γλυκά Νερά. Την ανάπλαση της πλατείας Κορυτσά και την ανέγερση πολυχώρου πολιτισμού στο σημείο που έλειπε από τον Δήμο Παιανίας.

Στην ομιλία του ο Ισίδωρος Μάδης ζήτησε εντολή από την πρώτη Κυριακή ενώ αναφέρθηκε στα όσα διακυβεύονται στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Θύμισε ότι η θητεία αυτής της διοίκησης ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου. «Μέχρι τότε έχουμε έξι μήνες σκληρής δουλειάς και διεκδικήσεων» είπε στέλνοντας μήνυμα και στους συνεργάτες του ενώ αποκάλυψε ότι μέχρι ώρας έχει υλοποιηθεί το 60% των προεκλογικών δεσμεύσεων: «Θα πει κάποιος κακοπροαίρετος, μα μόνο το 60%;

Και του απαντώ: σε πόσους δήμους έχει υλοποιηθεί το 60% των προεκλογικών δεσμεύσεων από την πρώτη τετραετία; Σε ελάχιστους. Είναι γνωστό σε όλους πως για την πλήρη εφαρμογή ενός προγράμματος απαιτούνται δύο θητείες. Αυτό απαιτεί το σύστημα, ο τρόπος που λειτουργεί ο δημόσιος τομέας. Κάτι που στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να έχει γίνει σε ένα μήνα στο δημόσιο μπορεί να πάρει και δύο χρόνια».

«Πριν από τέσσερα χρόνια, σε αυτόν εδώ τον χώρο συζητούσαμε μια παρέα, φίλοι επί το πλείστον, για όσα μας ενοχλούσαν στον δήμο που μεγαλώσαμε, στον τόπο που αγαπάμε. Και θέσαμε ως στόχο να τα αλλάξουμε πάση θυσία. Να δείξουμε πως υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός της προόδου και της προκοπής.

5_21bad.jpg

Σε αυτόν τον χώρο σχεδιάσαμε κάθε μας βήμα, κάθε αλλαγή, εγκαταλείψαμε εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές και προτάξαμε το κοινό καλό.

Τέσσερα χρόνια μετά θεωρώ πως τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Την Παρασκευή είχα μια σύσκεψη με τους συνεργάτες μου. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την πορεία των έργων και κάναμε μια αποτίμηση σε σχέση με το πρόγραμμά που καταθέσαμε το 2019 στους συμπολίτες μας και ενέκριναν. Η χαρά όλων μας ήταν μεγάλη όταν διαπιστώσαμε πως έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό άνω του 60%. Ίσως είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στον Δήμο Παιανίας.

Κρατήσαμε τον λόγο μας, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών και για αυτό μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια» είπε και συμπλήρωσε: «Για αυτό για εμάς η 8η Οκτωβρίου είναι η μέρα που οι συνδημότες μας θα επισφραγίσουν την επόμενη θητεία μας, που θα μας επιβραβεύσουν με την ψήφο τους και θα μας δώσουν δύναμη να πάμε μέχρι τέλους. Όχι μόνο όσα έχουμε ήδη δρομολογήσει αλλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη μέρα.

Γιατι ο Δήμος Παιανίας δεν μπορεί να χάσει άλλες ευκαιρίες. Γιατί εμείς και γνωρίζουμε και μπορούμε. Γιατί το χρωστάμε στις επόμενες γενιές. Το χρωστάμε σε όσους ταλαιπωρήθηκαν μέχρι σήμερα. Για αυτό με την ψήφο των πολιτών, με την ψήφο σας, ο Δήμος Παιανίας στις 8 Οκτωβρίου θα έχει διοίκηση. Μια διοίκηση που λειτουργεί χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς στεγανά, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς κενές υποσχέσεις.  Από το 2019 κινούμαι, κινούμαστε, ενωτικά. Χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος, χωρίς να λειτουργούμε υπέρ των λίγων».

4_74dc7.jpg

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ισίδωρος Μάδης τόνισε: «Συνεχίζουμε από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι μας το 2019 για έναν καλύτερο δήμο. Και σε αυτό το ταξίδι σας καλώ όλους μαζί. Κάθε μία και κάθε έναν από εσάς για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους σύγχρονους μαυρογιαλούρους που μοιράζουν ανέξοδες υποσχέσεις, που δηλητηριάζουν την κοινωνία μας με ψέματα, που απειλούν το μέλλον μας με πράξεις.

Ο Δήμος Παιανίας δεν γυρίζει πίσω. Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί, και αλλάζουμε όσα πρέπει να αλλάξουν».

Ο Γ. Πατούλης έκανε λόγο για έναν άξιο αυτοδιοικητικό με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία επί τέσσερα χρόνια σε δύσκολες συνθήκες. «Κράτησε σταθερά το πηδάλιο της πόλης του» επεσήμανε και δήλωσε βέβαιος πως οι δημότες θα ανανεώσουν τη θητεία του.

7_98a16.jpg

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, η πρέσβης της Ελλάδας στην Ιρλανδία Μαγδαληνή Νικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Νίκος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, η πρόεδρος του ΔΣ και υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Μαρία Γιαννίρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Αλμπάνης, η δημοτική σύμβουλος 3Β Μαρία Σίνα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη Βίκυ Καβαλάρη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Ευθύμιος Κολλιός. Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Σωκράτη Δαμκαλή ενώ η Αγγελική Καλογιάννη εκπροσώπησε τον βουλευτή ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

8_26bac.jpg

9_d0929.jpg