ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Μανιός, ο Θανασάκης ο ψευδόμενος και το φιάσκο του Στάμου!

Ο Μανιός, ο Θανασάκης ο ψευδόμενος και το φιάσκο του Στάμου!

«Εγώ απόψε βρίσκομαι εδώ σαν πολίτης. Δεν βρίσκομαι εδώ σαν υποψήφιος. Ακόμα δεν έχουν αναγγελθεί οι υποψηφιότητες και δεν ξέρουμε τι θα γίνει» υποστήριξε ο Γιάννης Μανιός στο δημοτικό συμβούλιο Παιανίας όπου επιχείρησε να εμφανιστεί ως... ενεργός πολίτης, κουβαλώντας και μια χούφτα ανθρώπων για να πουλήσει εκδούλευση στον Σπύρο Στάμου.

Το προηγούμενο διάστημα ο Μανιός πρωταγωνίστησε σε κινητοποίηση συγκέντρωσης υπογραφών με αίτημα τη μείωση των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης. Πρόκειται για τα ένα από τα τρία συνολικά αφηγήματα του Σπύρου Στάμου εν όψει των δημοτικών εκλογών. Αντί των εκατοντάδων κατοίκων όμως που φαίνεται να υπέγραψαν στο αίτημα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος -ο οποίος ανακοινώθηκε με δόξα τιμή στην εκδήλωση του πρώην δημάρχου στις 30 Μαΐου- εμφανίστηκε «μόνος και έρημος» ως εκπρόσωπος των κατατρεγμένων.

«Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες» σιγόνταρε και ο Θανάσης Ντζακώστας για να συλληφθούν αμφότεροι ψευδόμενοι μιας και στο επίσημο βίντεο από εκείνη την εκδήλωση ο Σπύρος Στάμου πλέκει το εγκώμιο του... ενεργού πολίτη!
Η εμφάνιση βέβαια Μανιού στο δημοτικό συμβούλιο αποκάλυψε πως ο εκλεκτός του Στάμου έχει παντελή άγνοια του πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση θυμίζοντας έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ που στις πλατείες θριάμβευσε αλλά στην κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς.
Το θέμα είναι αν οσοι φαίνεται πως υπέγραψαν το αίτημα γνωρίζουν σε τι τους έμπλεκε ο Μανιός. Εκτός και αν ο υποψήφιος το έχει μετανιώσει και θα την κάνει και αυτός με ελαφρά πηδηματάκια αντιλαμβανόμενος ότι ο Στάμου δεν έχει καμία ελπίδα ακολουθώντας εκείνους που ήδη γύρισαν πλάτη στον σαν δήμαρχο...