ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σπύρο Στάμου που πήγαν τα 5.000.000 ευρώ;

Σπύρο Στάμου που πήγαν τα 5.000.000 ευρώ;

Σιωπή από την ομάδα του Σπύρου Στάμου αλλά και από τον ίδιο τον σαν δήμαρχο για τα αγνοούμενα 5.000.000 που ψάχνει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Ο Στάμου νιώθει ασφαλής φαίνεται πίσω από τα «έργα» του επί πέντε χρόνια καταδικάζοντας τον Δήμο Παιανίας στην ανυπαρξία και τους κατοίκους στην εξαθλίωση.

Πρόκειται για τα 5.000.000 ευρώ περίπου που προέρχονταν από εισφορές των κατοίκων και θα έπρεπε να έχουν επενδυθεί σε έργα υποδομών όπως διανοίξεις δρόμων και κατασκευή πεζοδρομίων. Εργα που δεν έγιναν αλλά τα χρήματα έκαναν φτερά στερώντας από τον Δήμο Παιανίας τη δυνατότητα υγιούς ανάπτυξης και από τους κατοίκους την ευκαιρία είτε να ζήσουν σαν άνθρωποι είτε να αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Για αυτό και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας τον έχει καλέσει σε απολογία ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου εκεί θα ειπωθούν πολλά για τα έργα και τις ημέρες του ανθρώπου που θέλει να επιστρέψει για να ολοκληρώσει την καταστροφική του πολιτική σε βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας. Θεωρεί δε πως κρύβοντας τα σκάνδαλά του κάτω από το χαλί θα φτάσει έως τις εκλογές με τις λιγότερες απώλειες.

Του διαφεύγει πως η όποια σοβαρότητα του είχε απομείνει χάθηκε μαζί με την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο δήθεν για να προετοιμαστεί για τις εκλογές, έναν χρόνο νωρίτερα. Μόνο που στην Παιανία όλοι γνωρίζουν τους πραγματικού λόγους της παραίτησης που δεν είναι άλλοι από την βαριά καμπάνα που τον περίμενε στερώντας του ακόμα και το δικαίωμα υποψηφιότητας. Μόνο που το αδίκημα δεν παραγράφεται οπότε τις συνέπειες θα τις υποστεί από 1/1/24.