ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ισίδωρος Μάδης: Αναβαθμίζουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας με πρόγραμμα ύψους 740.000 ευρώ

Ισίδωρος Μάδης: Αναβαθμίζουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας με πρόγραμμα ύψους 740.000 ευρώ

Στις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά και την εκπομπή Αυτοδιοίκηση εν Δράσει με τους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Περικλή Καπετανόπουλο ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης. 

Μεταξύ άλλων σημείωσε:
- Ηταν επιβεβλημένο να κλείσουμε τα Γυμνάσια Παιανίας. Κινηθήκαμε άμεσα για να μην διαταράξουμε τον προγραμματισμό μαθητών και γονέων. Μέχρι τέλους του έτους θα έχουν επιστρέψει στις αίθουσες οι μαθητές.
- Όλα τα σχολεία μας έχουν ελεγχθεί και είναι ασφαλή.
- Είμαστε σε καλό επίπεδο στα ζητήματα καθημερινότητας μολονότι υπάρχουν κενά σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού. Η περιοχή μας έχει πολλά τυφλά σημεία τα οποία εκμεταλλεύονται για απόθεση απορριμμάτων.
- Η απόθεση στον ΧΥΤΑ της Φυλής είναι μεγάλη δαπάνη. Το 2020 πληρώναμε 28 ευρώ και σήμερα 73. Το 2025 θα πληρώνουμε 95 ευρώ τον τόνο. Λύση είναι τα βιοαπόβλητα. Εχουμε υποβάλλει πρόγραμμα, έχουμε εξοπλισμό αλλά μας λείπει το προσωπικό το οποίο πληρώνουμε δίχως να επιβαρύνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό.

- Εχω έτοιμη μελέτη από το 2020 για την αντιπλημμυρική θωράκιση των Γλυκών Νερών ύψους 14.000.000 ευρώ αλλά είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για τη διευθέτηση του ρέματος αποδέκτη.
- Από το 2019 ξεκινήσαμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου Παιανίας. Εχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση 740.000 ευρώ για ψηφιακές υπηρεσίες. Είμαστε σε διαγωνιστική διαδικασία.
- Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, αναθεώρηση του ΓΠΣ και ένας πράσινος δήμος είναι στις προτεραιότητες της επόμενης θητείας.