ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας: Αποκαθίσταται ο οδοφωτισμός στην Άνοιξη

Δήμος Παιανίας: Αποκαθίσταται ο οδοφωτισμός στην Άνοιξη

Στην αποκατάσταση του οδοφωτισμού στην περιοχή της Άνοιξης προχώρησε ο Δήμος Παιανίας ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και ενισχύοντας την ασφάλεια. Με την ανάπτυξη της περιοχής δημιουργήθηκαν νέες ανάγκες που είχαν μείνει ανικανοποίητες ενώ και παλαιά φωτιστικά είχαν υποστεί φθορές με αποτέλεσμα συνολικά ο φωτισμός να είναι ελλιπής.

Συνεργείο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παιανίας έχει ήδη ολοκληρώσει την επισκευή παλαιών φωτιστικών ενώ προχωρά και η διαδικασία εγκατάστασης νέων αλλάζοντας συνολικά την εικόνα σε μια μεγάλη γειτονιά που υστερεί. Στόχος είναι να τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σε όλες τις οδούς βάση σχεδιασμού επιτρέποντας σε οδηγούς και πεζούς να κινούνται με ασφάλεια.

«Η αποκατάσταση του φωτισμού αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων. Σε συνάντηση που είχαμε έγινε σαφές ότι δημιουργούνται συνθήκες ανασφάλειας που οφείλαμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα, όπως και πράξαμε. Το θέμα του οδοφωτισμού μας απασχολεί έντονα για το σύνολο του Δήμου Παιανίας τόσο για τον εκσυγχρονισμό του όσο και για τα κόστη κατανάλωσης. Πιλοτικά έχουν γίνει αποκαταστάσεις και αντικαταστάσεις ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για να ξεκινήσει μεγάλο έργο που εκτός του επαρκούς φυσικού φωτισμού θα εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο περιορίζοντας τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Δήμος Παιανίας: Αποκαθίσταται ο οδοφωτισμός στην Άνοιξη